Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Черговий нокаут «Ужгорода» (ФОТО)
21:37
Черговий нокаут «Ужгорода» (ФОТО)
У заключному турі першого кола зустрілися претенденти на медалі чемпіонату області.

У заключному турі першого кола зустрілися претенденти на медалі чемпіонату області.

Матч розпочався атаками господарів. На 2 хв. вони подали два кутові підряд. На 4 хв. рахунок було відкрито. Габор Кемінь віддав суперпередачу на вихід, Розман залишив позаду Чумака й пробив повз Лютнянського, 1:0.

Ужгородці перехопили ініціативу й притисли господарів до воріт. «Дийдо» захищалося спокійно, пожежі в захисті не виникало. Надійно діяв і голкіпер господарів Юрій Славік, який упевнено почував себе на останньому рубежі. На 20-й хв. гості могли зрівняти рахунок. Пиняшко відмінним пасом вивів на ворота суперника Реплюка, але Михайло не вцілив у площину воріт із вигідної ситуації. Ще через хвилину гості змарнували ще одну нагоду. Із лівого флангу послідувала передача з штрафного, Кундрик виграв верхову дуель і головою переправив м’яч поруч із стійкою воріт.

Ужгородці майже повністю володіли ініціативою. Правда, господарі віддавали всі сили грі. Вони «билися» по всьому полю, не даючи можливості вільно тримати м’яч. Не дивлячись на високий темп, футболісти витрачали мінімум часу на обробку м’яча, що підтверджувало присутність на полі двох класних команд.

На 26 хв. Чобо Кемінь переграв свого опонента на лівому фланзі, змістився в центр і наніс хороший удар – Лютнянський у стрибку м’яч забрав. На 30 хв. ужгородцям вдалася хороша атака. Бандурович із лівого флангу прострілив, м’яч відскочив до Пиняшка, але Василь замешкався на долю секунди і його встигли заблокувати захисники. Шкода, бо момент був гольовий. За кілька секунд уже Реплюк загрожував воротам господарів. Михайло доволі легко звільнився від опіки захисника й непогано пробив, але Славік виявився на місці.

Ужгородці домінували на полі хвилин 25. Тільки вони взяли невеличку паузу для перепочинку, як «Дийдо» провело хорошу атаку. Давід віддав хороший пас на вихід Розману, але Лютнянський «прочитав» задум суперників, вийшов за межі поля і встиг випередити форварда. Гості знову відтіснили футболістів господарів на їх половину поля, але до логічного завершення їх атаки не доводилися. А ось «Дийдо» зірвав овації своїх уболівальників. Ференц Барта на 41 хв. наважився на удар із 30 метрів, Лютнянський був безсилим, але на допомогу голкіперу прийшла поперечина воріт.

У другому таймі перевага гостей вже не була такою очевидною. Гра змістилася в центр поля, але моментів для взяття воріт було значно більше у футболістів Берегівщини. На 50 хв. Роберт Давід із правого флангу м’яко накинув м’яч на набігаючого Розмана, який по центру виходив на ворота, але нападник із 10-11 метрів не поцілив по м’ячу. На дальній стійці замикав атаку Чобо Кемінь – м’яч пролетів вище воріт.

На 71 хв. ужгородці повинні були зрівнювати рахунок. Реплюк і Скунзяк розіграли стінку, й останній вийшов на побачення зі Славіком. Форвард гостей робив усе правильно: він м’яко перекидав м’яч через голкіпера, але вище всяких похвал зіграв голкіпер, який врятував ворота від неминучого гола. Уже через хвилину рахунок повинні були збільшувати господарі. Послідувала швидка атака, Давід віддав м’яч Барті, Ференц зробив відмінну передачу на набігаючого Розмана, але Лютнянський якимось дивом зумів парирувати удар форварда господарів. Ще через хвилину Розман пробивав із 20 метрів, але м’яч зачепив ногу захисника над поперечиною і вийшов на кутовий.

На 80 хв. – знову небезпечна атака «Дийдо». Довгий пас на вихід Розману, Чумак не встигає за прудким форвардом, але партнерів підстраховує Лютнянський, який виходить далеко за межі штрафного майданчика й випереджає нападника. На 81 хв. у черговий раз відзначився Лютнянський. Давід знайшов у штрафному майданчику Розмана, той корпусом відтер захисника, розвернувся й ударив із напівоберта у верхній кут воріт. Дива реакції продемонстрував голкіпер гостей, який зумів відвести м’яч у поперечину.

Долю матчу було вирішено на 90 хв. гри. Чергову атаку господарів завершив пасом на Розмана Михайло Куцкір. Лютнянський вийшов на м’яч, згрупувався, очікуючи удару, але Розман м’яч пропустив, розвернувся і чітко пробив у дальній кут, 2:0. Впевнена перемога господарів.

Розман зробив свою справу, провівши два такі необхідні м’ячі у ворота гостей. «Ужгород» був хороший, але «Дийдо» все ж виглядало краще.


Арбітри: Дребужан С., Федак В., Печунка В., Рошко О.
Делегат – Митровський М.

Дідово, селищний стадіон, 2000 глядачів

ФК «Дийда» – ФК «Ужгород» – 2:0

Голи: Розман О. 5 та 88 хв.

ФК «Дийда»: Славік Ю, Антал Р., Пушкаш А., Кохан Ю., Качов Р., Кемень Г., Ковач І., Барта Ф., Кемень Ч., (73 хв. Головачко В), Давід Р., (82 хв. Куцкір М.) Розман О., (88 хв. Тар Е.)
Запасні: Куцкір М., Тар Е., Головачко В.
Тренер – Гіді І.

ФК «Ужгород»: Лютнянський М., Смокоровський Р., Чумак В., (Котьо С. 82 хв.), Куделко В., Ковчар О., Віщак Ю., (Бундаш М. 51 хв.), Вагін І., Кундрик С., (Скунзяк І. 46 хв.), Бандурович І., Реплюк М., Пиняшко В. (Гулович М. 77 хв.).
Запасні: Костюк М., Котьо С., Скунзяк І., Гулович М., Слюсар В., Бундаш М.
Тренер – Іваниця М.

Попередження: Кохан Ю., Давід Р., Розман О., Барта Ф. – Реплюк М., Чумак В., Пиняшко В., Вагін І.

Вилучення – не було
Степан Селменський

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1149 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: