Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Черговий погром для "Боржави" (ФОТО)
20:08
Черговий погром для "Боржави" (ФОТО)
Середнянці вдома не мали проблем з підопічними Василя Фірки.

Черговий погром для Після нищівної поразки від Ужгорода, довжанці завітали до Середнього. Та і тут їх чекав погром.

Вже на двадцятій секунді господарі повели вперед. Після діагоналі на правий фланг атаки Беца відпасував на Жаренка і той переграє Погайду. Це був найшвидший гол в цьому сезоні, а можливо і в історії.

Надалі підопічні Дьордя володіли відчутною перевагою і постійно тримали в напрузі оборону гостей. Та з реалізацією було сьогодні вкрай погано, адже вже до перерви рахунок мав бути значно більший. Жаренко випередив на виході воротаря та затягнув з ударом по пустим воротам. Денис Пахомов з п’яти метрів влучив у стійку. Згодом Беца також з правого краю поцілив у ближню стійку.

Боржава чи не перший удар нанесла близько тридцятої хвилини, коли після навісу справа Ганчич пробив головою, але не точно. Значно гостріше було після кутового у виконанні гостей, Ярослав Батрин перший  на підборі і пробивав з 17 метрів, але вище.

У другому таймі зелено-червоні продовжували тримати гру під контролем. Після передачі за спини захисникам Беца на якусь мить випередив кіпера і переправив круглого у ворота та Ярослав Батрин виносить м’яч з лінії воріт. Далі Дуран б'є з 12 метрів, але вище. Його ж подачу справа Соскида замикає головою, Погайда відбив. Гулович навісив зліва, м’яч дійшов до Стегури на другому кінці штрафної та і його удар потягнув воротар. Середнянці протягом двох хвилин забили два гола та обидва з положення поза грою.

Тиск господарів тільки наростав. Беца вийшов сам на сам, але затягнув з ударом і втратив нагоду. Дуран подав зліва, Соскида пробив головою та воротар на місці.

На 73-ій хвилині Сегедій подав з кута поля, Олександр Пахомов пробив головою, голкіпер відбив та Соскида був першим на добиванні - 2:0.

Спірний момент виник вже у протилежній штрафній, коли Дрозд зачепив Корячка у боротьбі за м’яч, арбітр не наважився поставити пенальті.

Ще дин кутовий біля воріт Погайди, Дрозд на дальній стійці посилає на інший бік, не Пахомов трохи не встиг переправити у пустий кут воріт. Сегедій приклався з 24 метрів, воротар робить сейв. Денис Пахомов вивів Гальчака на одного воротаря та Микита перекинув і Погайду, і ворота.

За три хвилини до фінального свистка чергова подача зліва від Дурана закінчилась ударом головою Мадяра і м’яч рикошетом від захисника потрапив у ворота – 3:0.

Боржавці продемонстрували беззубу гру в атаці і не зрозуміло за рахунок чого вони розраховували взяти очки. Середнє повністю переграло своїх візаві, але забивати мало значно більше.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Олександр Абель, Мар'яна Сухан
4-й арбітр – Антон Дешко
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, стадіон «Виноградар», глядачів 150
 
ФК «Середнє» - ФК «Боржава» Довге 3:0

Голи: Жаренко, 1, Соскида, 73, Мадяр, 87.

Середнє: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Юрій Дрозд, Олександр Пахомов, Анатолій Гаврилешко (Микита Гальчак, 70), Андрій Лазар (Крістіан Сегедій, 46), Михайло Стегура, Денис Пахомов (Віктор Довганюк, 86), Василь Беца, Іван Жаренко (Руслан Соскида, 46), Володимир Дуран.  
Запасні: Євгеній Мучичка, Віктор Симчо.
Тренер – Вадим Дьордь.

Боржава: Михайло Погайда, Ярослав Батрин, Віктор Ловга, Василь Урста, Іван Штефко, Ярослав Шандра, Назарій Цісельський (Василь Шандра, 64), Іван Бурч, Віталій Сурмач, Віктор Ганчич, Дмитро Корячок.
Запасні: Василь Кертис, Ярослав Шуста.
Тренер – Василь Фірка.

Попередження: Сегедій, 43, Д. Пахомов, 62 – Я. Шандра, 31.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1063 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: