Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Черговий тур ДЮФЛ Закарпаття в Королеві
23:24
Черговий тур ДЮФЛ Закарпаття в Королеві
Черговий тур чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття серед юнаків 2006 року народження відбувся в селищі Королево Виноградівського району.

Черговий тур ДЮФЛ Закарпаття в Королеві Для команд Берегівщини вояж в Королево був більш ніж вдалим, а лідер районної ДЮСШ Едуард Козик в чотирьох іграх забив 12 голів.

У цей ігровий день кожна команда-учасник чемпіонату провела по чотири гри. Більш ніж вдалим цей тур був для підопічних Ігоря Муски. У першій грі суперниками були хлопчики з ДЮСШ «Колос-2» Виноградівського району. Це була гра Едуарда Козика, який сім разів відзначився в воротах суперника, тож берегівська команда здобула яскраву перемогу 7:0.

У наступному матчі, берегівьскі хлопчики зіграли не менш яскраво і перемогли 6:1 ДЮСШ відділу освіти з Виноградова. Едуард Козик знову відзначився два рази, стільки ж голів на рахунку Олександра Боднара, по одному разу відзначилися Максим Загієв та Богдан Кузьмич.

Далі підопічні Муски грали проти хустського «Нарцису» і перемогли – 4:1. Два рази примушував суперника виймати м’яча з воріт Олесандр Боднар, по один раз Максим Загієв та Едуард Козик. В останній грі проти лідера чемпіонату завдяки бомбардирським якостям Едуарда Козика отримали чергову перемогу – 2:0.

Вдалий ігровий день був і в підопічних Василя Пануліна команди ФК «Берегово». Три перемоги та одна нічия. Спочатку берегівці перемогли «Нарцис» (Хуст) – 2:0. Відзначилися лідери команди Тимофій Гецко та Ромео Кноблох. Потім зусиллями Матея Бодова, Тимофія Гецко, Ромео Кноблоха та Яноша Берецкі перемогли виноградівський «Колос» – 4:0. Доволі легко здолали опір вихованців Сергія Білана з другої команди «Сільця» – 3:0. Голи на рахунку Яноша Марковці, Тимофія Гецко та Адама Бодов. І в останній грі забракло характеру і зіграли внічию з командою Івана Білака з виноградівської ДЮСШ – 3:3. У цій грі відзначилися Янош Марковці два рази та один гол на рахунку Матея Бодова.

За тур до завершення першого кола продовжує лідирувати команда Сільця – 39 очок, у команди Берегівської районної ДЮСШ – 37. На третій сходинці Команда Виноградівської ДЮСШ – 30 очок, у ФК «Берегово» – 29.
 
Берегівська районна ФФ
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 747 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: