Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Четвертий-шостий уже майже в історії... (ФОТО)
13:41
Четвертий-шостий уже майже в історії... (ФОТО)
Про чергові матчі зимового турніру з міні-футболу Виноградівщини дізнавайтесь далі.

Четвертий-шостий уже майже в історії... (ФОТО)
Чергові матчі на майданчику Виноградівської ЗОШ № 8 пройшли в кінці попереднього та на екваторі цього трудового тижня.
 
Перезабивали вдвічі
 
У єдиному суботньому матчі команда з найбільшого селища Південного Закарпаття Королева втричі перезабивала однолітків із «Великої Копані» – 6:2. Позитивом для клубу з села близнюків стало хіба те, що вони змогли відзначитись у воротах Михайла Пруніци вдвічі більше разів, як попередні три суперники разом узяті.

 
Розійшлися не на жарт
 
Команда з Сірми вдруге поспіль відвантажила супернику понад чотири голи. Цього разу під їх автобус потрапив міський пішохід «Наві» – 5:2. Звитяга дозволила команді з Притисянщини протягом цього ігрового дня двічі ненадовго, хвилин на 20-ть, застрибнути в призову зону.
 
 
Прогнозовано дотиснули городян
 
Жваво розпочали «Великі Ком’яти». Валентин Віщак добре прострілив із лівого флангу на дальню стійку на Чорбу, а Олександр ударом зблизька відкрив рахунок – 1:0. Богдан Боднарюк на завершенні атаки по центру віддав лівіше на Зубова й Олександр у один дотик переправив у ближній нижній кут – 1:1. За мить Чорба отримав круглого на правому фланзі й віддав лівіше на Федя, який влучив у лівий кут – 1:2. Зубов під пресингом Віщака зрізав м’яч у власні ворота – 1:3. Боднарюк скористався передачею Крістіана Ковчі й ударом із близької відстані скоротив розрив – 2:3. Перемога дозволила команді з берегів Боржави на якісь сорок хвилин повноцінно (за здобутими та втраченими очками) увійти до двійки лідерів.
 
«Великі Ком’яти» – «Зінедін» Виноградів – 3:2,
Голи: Олександр Чорба, 5, Федір Федьо, 9 – Олександр Зубов, 8, 12 (автогол), Богдан Боднарюк, 18.
 
 
Прорвало на вікторію
 
Городян уперед вели Козаченко та Олашин. Перший із них розрядив гармату на завершенні атаки правим флангом пострілом у лівий нижній кут – 1:0, а другий підсумував наступ по центру зі зміщенням уліво ударом у ближню шістку – 2:0. Потокі на завершенні контратаки лівим краєм зумів обіграти воротаря й переправити м’яч у порожні ворота – 2:1. Козаченко ударом у правий кут оформив дубль – 3:1, а Шолудько встиг на добивання й перекинув воротаря – 4:1. Перемога дозволила «Рато» повноцінно повернутись до першої пятірки.
 
«Рато» Виноградів – «Підвиноградів» – 4:1
Голи: Віталій Козаченко, 4, 19, Едгар Олашин, 5, Андрій Шолудько, 20 – Владислав Потокі, 10.
 
 
Дотиснули на фініші
 
Цей матч був центральним і найбільш інтригуючим на тижні. Додала колориту участь у ньому в складі затисянської команди срібного призера 2017-го року в складі «Севлюша» Йоніко Микулюка. Шуба з передачі Бородка зблизька перекинув воротаря – 1:0. Петречко зі штрафного влучив у лівий кут. Пруніца у падінні відбивав, та м’яч рикошетом від руки залетів у сітку – 1:1. Шуба завершив наступ правим флангом потужним ударом у верхній кут – 2:1. Масовану атаку за участю Петречка, Івана Кормоша та Шітєва останній із цієї трійці завершив перекиданням м’яча із близької відстані над воротарем – 2:2. Едуард трохи згодом мав ще кілька нагод забити, та Пруніца показав чудову реакцію в рамці та на виході. Михайло Чутора отримав м’яч біля центрального кола й віддав направо на Шубу, а Руслан прострілив на ближню стійку на Бородка, який переправив у кут – 3:2. Через хвилину Кормош зробив перехоплення на чужій половині, обігрався з Шітєвим і прицільно пробив, та суперник зупинив м’яч рукою й арбітр показав на позначку. Пруніца відбив удар Петречка.
 
«Королево» – «Сасово» – 3:2
Голи: Руслан Шуба, 5, 8, Станіслав Бородко, 18 – Роман Петречко, 7, Едуард Шітєв, 10.
На 20-й хвилині Петречко не реалізував пенальті.
 
 
Друга до ряду ще цінніша
 
Цей двобій вважався найбільш конкурентним і також міг претендувати на роль центрального. Олашин спочатку завершив атаку правим флангом зі зміщенням до центру влучанням зблизька в лівий кут – 1:0, а далі Едгар підсумував наступ тим же краєм ударом у ближній кут – 2:0. Федьо пострілом із середньої дистанції доповнив атаку своєї команди лівим флангом – 1:2, та Бандрівський із близької відстані відновив попередню різницю – 3:1. Простріл із лівого флангу від Віщака ударом із близької відстані в правий кут замкнув Федьо й встановив остаточний рахунок – 2:3. Перемога дозволила «Рато» на двадцять хвилин повноцінно, вперше в цьому чемпіонаті, увійти до двійки лідерів.
 
«Рато» Виноградів – «Великі Ком’яти» – 3:2
Голи: Едгар Олашин, 3, 9, Віталій Бандрівський, 14 – Федьо, 13, 19.
 
 
Реабілітувались за петречківський пенальті
 
У цьому сільському дербі було не так рівно. Кормош завершив атаку по центру пострілом із середньої дистанції в правий кут – 1:0. Шітєв із передачі Кормоша завершив наступ по центру ударом із близької відстані – 2:0. На простріл із лівого флангу відгукнувся Микита й влучив у ближній правий кут – 2:1. Кормош хорошим пасом знайшов Бродовського й Валерій із середньої дистанції повернув попередню різницю – 3:1. Данко ударом низом із середньої відстані збільшив перевагу – 4:1, та Мар’ян одразу повернув назад – 4:2. Кормош за мить до фінального свистка опинився на фініші атаки по центру й віддав коротко трохи лівіше на Микулюка й Іван ударом у правий кут встановив остаточний рахунок – 5:2. Перемога дозволила сасівцям втретє в чемпіонаті, за здобутими балами, увійти до двійки лідерів.
 
«Сасово» – «Підвиноградів» – 4:1
Голи: Кормош, 3, Шітєв, 4, Бродовський, 12, Василь Данко, 16, Микулюк, 20 – Микола Микита, 9, Едуард Мар’ян, 16.
 
 
Повернули звичний ритм
 
Після важкого попереднього протистояння королівці прагнули показати хто на планеті № 8 справжні галактікос. Шуба та Чернянчук ударами зблизька дуже швидко вбили інтригу – 2:0. «Королівський чародій» результативно пробив із середньої дистанції – 3:0. Шуба зблизька влучив у воротаря, та другим дотиком перекинув його – 4:0. Шародій відгукнувся по центру на передачу з лівого флангу від тезки Васильняка й встановив «Наві –Ямайку». Шуба спочатку пострілом із далекої відстані влучив у лівий нижній кут – 6:0, а далі двома ударами з близької відстані оформив чергову особисту пенту – 8:0. Шародій ударом зблизька дістався до хет-трику, встановивши остаточний рахунок – 9:0. Перемога дозволила землякам Артура Дорі відірватись від найближчого переслідувача на вісім (!!!) балів.
 
«Королево» – «Наві» – 9:0
Голи: Шуба, 2, 7, 10, 14, 15, Володимир Чернянчук, 3, Євген Шародій, 5, 8, 18.
 
 
Як нічия???
 
Якби знав Зізу, що під його іменем будуть так грати у міні-футбол, то при народженні просив би назвати себе інакше. А починалось усе «за здравічко». Зубов із передачі Боднарюка з правого флангу влучив у лівий кут – 1:0, а далі ударами із близької відстані оформив хет-трик – 3:0. Воротар «зінадінівців» Марущинець реалізував пенальті за гру рукою в карній зоні – 4:0. Зубов із кількох метрів оформив покер – 5:0, а далі з передачі Романа Керечанина досяг пенти – 6:0. Румянцев одразу відквитав – 1:6, та Марущинець із передачі Зубова поновив перевагу своїх – 7:1. А далі Скодольський за дві неповні хвилини оформив хет-трик і між другим-третім його голами забив ще й Сагайдак – 5:7. Румянцев із близької відстані оформив дубль – 6:7, а Сагайдак на доданій хвилині досяг особистого покеру – 7:7.
 
«Зінедін» Виноградово – «Підвиноградів» – 7:7
Голи: Зубов, 4, 9, 10, 14, 15, Іван Марущинець, 12 (з пенальті), 17 – Владислав Румянцев, 15, 20, Михайло Скодольський, 18, 19, 19, 20 + 1, Сагайдак, 20.
 
 
Турнірне становище на 8 лютого:
 
1-е місце. «Королево» – 6 матчів – 18 очок (різниця голів – 44:5)
2-е за здобутими (4-е за втраченими). «Сасово» – 6 – 10 (19:15)
3(2). «Рато» – 5 – 9 (15:11)
4(3). «Великі Ком’яти» – 5 – 9 (15:12)
5. «Тросник» – 4 – 6 (16:13)
6. «Зінедін» – 5 – 5 (17:26)
7. «Наві» – 6 – 4 (12:32)
8. «Підвиноградів» – 6 – 1 (14:34)
9. «Велика Копаня» – 1 – 0 (2:6)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 900 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: