Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Чопська футбольна федерація робить перші кроки
21:40
Чопська футбольна федерація робить перші кроки
Зовсім нещодавно у Чопі було створено міську Федерацію футболу.

Зовсім нещодавно у Чопі було створено міську Федерацію футболу.

Ця подія стала знаковою для усього Закарпатського футболу початку 2015 року.

Уперше в історії міста заснували організацію, головним завданням якої є популяризація здорового способу життя, повноцінного духовного та фізичного розвитку людей, а особливо підростаючого покоління, дітей, які є майбутнім нашої держави.

Люди, які заснували Федерацію футболу м. Чоп, згуртували навколо себе мешканців міста, для яких футбол – це не просто найулюбленіша гра мільйонів, а можливість об’єднати громаду міста, як одну сім’ю, в якій завжди панує спокій, добробут та порядок.

Головою Федерації футболу одноголосно було Валерія Володимировича Самардака.

Місто Чоп є воротами нашої держави і своїм історичним та культурним минулим та багатонаціональними традиціями заслуговує мати сучасний футбольний спортивний центр. Тому жителі міста, яким не байдужі його проблеми, згуртовуються навколо Федерації футболу м. Чоп, щоб створити для своїх дітей гідні умови.

Закарпатський футбол завжди мав славні традиції та видатних гравців. Тому одним із першочергових завдань, які поставив перед собою голова ФФ м. Чоп, стало відродження тих славних традицій, коли закарпатські футболісти були відомі далеко за межами нашої держави. Але без сучасної матеріально-технічної бази, професійних кадрів-вихователів, тренерів та меценатів у наш час це зробити вкрай важко, а, точніше, неможливо. Тому, тільки згуртувавшись разом, можна вирішити всі проблеми, які заважають нормально, в гідних умовах розвиватись та рости нашим маленьким закарпатцям. Але не можна забувати й про дорослих, їх батьків, які своєю працею також заслужили гідні умови для культурного та фізичного відпочинку.

На вирішення всіх цих соціальних проблем м. Чоп і спрямовані зусилля новоствореної Федерації футболу та вишукуються можливості залучення для втілення своїх мрій меценатів, підприємців та організацій, які готові допомогти створити сучасний, зразковий, матеріально-технічний та фінансово забезпечений осередок футболу, який стане взірцем для всіх регіонів Закарпаття.

Маючи бажання побудувати в м. Чоп такий сучасний спортивний критий футбольний комплекс, Валерій Володимирович разом із керівництвом ТОВ «Архітектурно-тентова компанія» та Ужгородським відділенням Карпатської залізниці мають спільний проект по будівництву критого футбольного майданчика на стадіоні «Локомотив».

Валерій Володимирович Самардак запрошує всіх небайдужих до майбутнього своїх дітей приєднатися до цього пілотного проекту, який став би взірцем, щоб відродити в людей віру в те, що разом, ні на кого не покладаючись, можна покращити своє життя, побут, створити гідні умови для духовного та фізичного розвитку як для себе, так і для своїх дітей. Приєднуйтесь до нас, і ми все разом зможемо зробити.

А всі зацікавлені та небайдужі можуть ознайомитись із проектом будівництва критого футбольного поля на сайті http://chop.in.ua/ або поспілкуватись із головою федерації футболу м. Чоп Валерієм Володимировичем Самардаком – chop.fz@gmail.com.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 646 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: