Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопські юнаки вдома поступаються "Бобовищу"
16:16
Чопські юнаки вдома поступаються "Бобовищу"
30 квітня на стадіоні «Локомотив» у місті Чоп відкривався новий чемпіонат Закарпатської області серед команди першої ліги Західної зони.

Чопські юнаки вдома поступаються
Через це і вболівальників прийшло досить багато, не дивлячись на потенційну дощову погоду, яка мала бути в неділю. Чоп на своєму полі приймав гостей із Бобовища. Першими на поле вийшли представники юнацьких команд.
 
По незрозумілим причинам на перший матч обласного чемпіонату у складі господарів на гру вийшли тільки 9 футболістів і відразу стало зрозуміло, що фаворитами будуть бобовищанці, адже вони приїхали повним складом. З перших хвилин «Бобовище» захопило ініціативу і почало розмірковувати над власними атаками. Чопські юнаки навпроти побудували свою гру на міцному захисті і можливих швидких контратаках. Це і не дивно враховуючи той факт, що їх було на двоє менше.

Вже на 8-й хвилині гості повели в рахунку. Горзей Павло виявися найспритнішим у чужому карному майданчику і завдав удар з 10-ти метрів, з яким кіпер Чопа Русин Євген справитись не зміг. Після забитого голу гості не скидали обертів і згодом подвоїли свою перевагу. Це Меденці Олександр вийшов на ударну позицію та невідпорно пробив по воротам противника - 0:2.
 
На другий тайм чопські гравці вийшли набагато зарядженішими, не дивлячись на свою числову меншість. Вони здебільшого оборонялись, але їхні контратаки були набагато кращі та небезпечніші, ніж в першому таймі. Активним у складі господарів був Григорчук Денис, який був головним будівником атак своєї команди. За свою настирливість у другому таймі «Локомотив» був винагороджений. На 50-й хвилині Адам Олександр після навісу зі штрафного виборов м’яч і чудово пробив з 11-ти метрів. без шансів для воротаря гостей Качура Юрія - 1:2. 

Після забитого голу Чоп відчув запах крові і став ще настирливіше грати в нападі. На полі почалась справжня рубка. Гравці відчайдушно боролись за кожен м’яч, але так тривало недовго. Тому, що чопські гравці завдяки надмірному бажанню зрівняти рахунок на табло, забули про власний захист і побігли вперед. Цим скористались їхні опоненти. 9-ий номер мукачівців втік на побачення з кіпером господарів і без особливих складнощів переграв останнього і рахунок на табло став 1:3 на користь гостей.
 
Після цього особливих моментів на полі вже не було. Матч так і завершився з рахунком 3:1 на користь «Бобовища». Хоча якщо б «Локомитив» грав повним складом то гра була б набагато цікавіша.


Арбітри: Рогач Ян
Асистенти арбітра: Томаш Бабич, Річард Готра.
Інспектор: Маєревич Ярослав.
 
«Локомотив» Чоп – «Бобовище» Бобовище 1:3

Голи: Горзей, 8, 61, Меденці, 20 - Адам, 50.
 
«Локомотив» Чоп: Русин, Адам, Гітт, Григорчук Д, Григорчук Є, Івасюк, Маргітич, Маришак, Павлик.
 
«Бобовище» Бобовище: Качур, Меденці О, Попович, Іваник,Заяць, Дуран, Павлінов, Меденці М, Горзей, Меденці М, Глюдзик.
Запасні: Перц, Попович, Глотов.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: