Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопські юнаки виривають перемогу у В. Коропці
23:30
Чопські юнаки виривають перемогу у В. Коропці
Одне з двох протистоянь обласного рівня на Мукачівщині у неділю 21 червня відбулось у Лалові.

Одне з двох протистоянь обласного рівня на Мукачівщині у неділю 21 червня відбулось у Лалові.

Верхньокоропецькі «Карпати» приймали клуб, який до цього найкраще, серед усіх молодіжних складів Західної зони, грав на виїзді першої ліги – «Локомотив» із Чопа.

Сам двобій хоча й пройшов за переваги у володінні м’ячем гостей, та не без долі драматизму.

Уже на 15-й секунді першого тайму господарі вивели свого капітана Яна Яртима на побачення з воротарем, та Володимир Гаджа вчасно вийшов з воріт і ліквідував небезпеку. У першій половині гри залізничники мали мінімальну перевагу за ударами і краще влучали в браму – 50 проти 42.9 % . На 2-й хвилині на завершенні їх атаки по центру опинився Олександр Дячук, який поклав круглого під праву стійку – 0:1.

Карпатівці відповіли на 15-й хвилині навісом зі стандарту Максима Кулика та ударом головою Віктора Балажа. М’яч полетів у сантиметрах над воротами. Через дві хвилини Балаж асистував Яртиму, який пострілом у правий кут реалізував другий вихід на воротаря – 1:1.

На 24-й хвилині ще один провал центру захисту господарів, яким скористався Дячук, що забив гол-копію свого першого результативного пострілу – 1:2. Через дві хвилини, в атаці лівим флангом, Балаж асистував Віктору Тангелу, який переправив круглого під праву стійку – 2:2.

На 28-й хвилині атака «Локомотива» по центру завершилась шедевром Чаби Шими, який влучив із лівої ноги з 25-ти метрів. М’яч рикошетом від лівої хрестовини залетів у протилежний кут, підсумувавши рахунок тайму – 2:3.

У другій половині круглий краще тримався у гостей, які мали значну перевагу за ударами – 9:3, і краще влучали в браму – 44.4 проти 33.3 %. На 45-й простріл із кутового Балажа ударом з 6-ти метрів замкнув Яртим. М’яч полетів над брамою. Через 12-ть хвилин Балаж вивів Тангела на воротаря, та в останній момент у підкаті зіграв Василь Павлик.

На 64-й хвилині провал центру захисту господарів. Перший удар Дячука Лешко відбив, та партнери дозволили Олександру підхопити круглого, накрутити себе фінтами і пробити під праву стійку – 2:4. Через 4 хвилини Олександр Назаренко пройшов правим флангом і зробив навіс у карну зону, а Дячук пробив ударом через себе в лівий кут. Лешко зреагував, врятувавши своїх від розгрому.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 617 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: