Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопський "Локомотив" набирає хід (ФОТО)
22:05
Чопський "Локомотив" набирає хід (ФОТО)
У поєдинку аутсайдерів групи В сильнішими виявились чопські футболісти, які скористались грою у більшості.

Чопський Завершальний поєдинок ігрового дня 3-го туру приберіг основні події на полі на другий тайм. А от у першому точилась гостра боротьба, де територіальною перевагою володіли чопські футболісти, які час від часу здійснювали набіги на ворота мукачівців.

Першим активністю відзначився Дячук, який з 10 метрів пробив, але не точно. На 10-ій хвилині Добош викотив Олберту, удар якого з 17 метрів йде над перекладиною. Далі вже в кінці тайму команди обмінялись ще двома ударами. На 32-ій хвилині Дмитро Антошин вийшов один в один та Фенчак відбив удар півзахсиника. За хвилину Перегуда пробив з 20 метрів, голкіпер впіймав.

Вже на старті другої половини гри Боднар зупинив не по правилам у своїй штрафній Добоша. Пенальті взявся виконувати досвідчений Василь Маринець, однак Тарасов потягнув його удар у лівий кут. На 50-ій хвилині Артур Маринець жорстко підкотився під Готру, за що отримав другу жовту картку. Першу свою він заробив у першому таймі за розмови з арбітром.

Локомотив помчав вперед доводити свою перевагу у голи, яка з вилученням тільки збільшилась. На 55-ій хвилині Олександр Антошин гостро пробив з 18 метрів, воротар відбив. Та вже за три хвилини Олександр обійшов двох суперників на лінії штрафної і з 12 метрів поцілив у ближню дев’ятку – 0:1.

Ще за мить вже Дмитро Антошин влучає у рамку з 20 метрів, Фенчак парирує. Далі Готра двічі виходив на хороші ударні позиції та кіпер знову виручав коропчан. Дячук пробував здалеку пробити та знову воротар грає надійно. На 75-ій хвилині Дмитро Антошин віддає на брата, удар якого з 19 метрів приймає на себе стійка.

На 80-ій хвилині знову брати Антошини розігнали швидку атаку, на завершенні якої Готра реалізував вихід один в один – 0:2.

Підопічні Яворіва трохи збавили темп, чим відразу мали можливість скористатись мукачівці. На 82-ій хвилині Добош вийшов на побачення з Тарасовим та Вадим зберігає свої ворота на замку. Як і у випадку через три хвилини, коли Нижній Коропець вийшов в атаку два в два, і Олберт пробивав з меж штрафної. 

У наступній атаці Дмитро Антошин заробив пенальті після сольного проходу. Готра підійшов до м’яча, з надією оформити дубль, але влучив у поперечку. На 87-ій хвилині ще Чубірко вийшов на одного воротаря та Тарасов відбиває ногами удар суперника.

Наприкінці гри Бертич віддаючи передачу зачепив Маринця, арбітр зафіксував фол, однак між гравцями почалась словесна перепалка і Попик вдарив головою Готру. Крістіан отримав червону картку, а Едуард жовту.

Локомотив після двох великих поразок здобуває перші очки і тим самим збільшує свої шанси уникнути останнього місця у групі. Нижній Коропець поки залишається єдиною командою у середнянській зоні, яка не набрала залікові бали.  


ФК «Н. Коропець» – ФК «Локомотив-Чоп» – 0:2

Голи: О.Антошин, 58, Готра, 79.

Н.Коропець: Іван Фенчак, Василь Чубірко, Василь Маринець, Артур Маринець, Дмитро Манчик, Василь Перегуда, Олег Афанасьєв, Олег Олберт, Владислав Васільєв (Василь Сабов, 74), Крістіан Попик, Михайло Добош.
Тренер – Віктор Гей.

Локомотив-Чоп: Вадим Тарасов, Юрій Боднар, Євген Костик (Олександр Бертич, 80), Михайло Мучичка (Ярослав Ільков, 68), Анатолій Кривяник (Іван Павліш, 75), Рудольф Балажинець, Олександр Антошин, Едуард Готра, Дмитро Антошин, Віталій Кравчак, Олександр Дячук.
Запасний: Антон Павленко
Тренер – Олег Яворів. 

Попередження: А. Маринець, 17 – Боднар, 19, Готра, 90+2.

Вилучення: А. Маринець, 50, Попик, 90+2.

На 47-ій хвилині В. Маринець не реалізував пенальті (воротар)

На 85-ій хвилині Готра не реалізував пенальті (поперечка)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 697 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: