Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопський «Локомотив» привіз чемпіона
23:42
Чопський «Локомотив» привіз чемпіона
Підопічні Петра Решка поступились «В. Бийгані» 1:4

Підопічні Петра Решка поступились «В. Бийгані» 1:4.

Наприкінці першого кола «Локомотив» першим спромігся зупинити лідера «Велику Бийгань», при чому на полі саме берегівчан. В антракті сезону команди намагались максимально зміцнити власні склади. Краще впорались із цим завданням великобийганці. Натомість чопську команду навпаки – почало лихоманити. Особливо невдало «Локомотив» виступає на власній футбольній арені. Не став винятком і цей матч.

Хоча у першому таймі особливих загроз біля воріт Погоріляка не виникало. Більше того – найактивніший у команди господарів Костянтин Багрій змарнував два небезпечні моменти. У першому випадку він не зумів відправити м’яч у сітку після помилки голкіпера Івана Ковача, в іншому - Костянтину асистував Іван Сливка, який головою скинув шкіряного під удар. Знову – безрезультатно.

У другому таймі реальну нагоду для взяття воріт марнує Євген Добровольський, який опинився майже навпроти воріт гостей. Спливала 59 хвилина. А вже на 60 «Локомотив» розпочинав із центру поля. Олександр Зубанич здійснив хороший прохід флангом і точно відпасував на Дюрія Пийтера. Останній чітко завершив комбінацію. 0:1.

Через 4 хвилини другий м’яч влітає у сітку чопської команди. Помиляється досвідчений захисник Олександр Когутич, чим сповна користується Ерік Вереці. 0:2.

На 70 хвилині невпевнено на виході грає голкіпер Юрій Погоріляк і Шандор Горшоні головою переправляє м’яч у сітку воріт. 0:3.

Господарі один гол відквитали на 74 хвилині. Цього разу помиляється уже воротар «Великої Бийгані» Іван Ковач. Останній не зумів зафіксувати м’яч і Багрій одним дотиком забиває. 1:3.

Остаточну в матчі крапку гості поставили на 80 хвилині. Точний удар Павла Оржеховського з 35 метрів застав зненацька Погоріляка, тож Юрій безсилий.

«Локомотив» привіз чемпіона першої ліги Західної зони. За три тури до закінчення першості «В. Бийгань» стала недосяжною. Це великий успіх підопічних Тараса Вайданича. Гравцям чопського «Локомотива» теж є чому порадіти. Зо два десятки років це славетне місто не мало команди обласного рівня. Уболівальникам обох команд, як на мене, є чим пишатись. Гойра, «Бийгань».


ФК "Локомотив” Чоп - ФК "Бийгань” Бийгань 1:4


Більше фото можна переглянути тут.

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1093 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: