Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопський «Локомотив» здолав «Ракошино» (ФОТО)
14:49
Чопський «Локомотив» здолав «Ракошино» (ФОТО)
У четвер, 24 вересня, «Локомотив» приймав «Ракошино» у перенесеному матчі 13-го туру.

Чопський «Локомотив» здолав «Ракошино» (ФОТО) Господарі до гри підходили у ролі фаворитів і не дивно, що саме підопічні Шанти грали першим номером. Уже на 9 хв. Олексій Шпак влучив у поперечину. Але через дві хвилини все пішло не за планом і Павло Крив’яник «відзначився» автоголом. Ракошинці повели у рахунку, та на гру це особливо не вплинуло. Автор м’яча у власні ворота волів виправити ситуацію: зробив дві якісні передачі на партнерів, але ні Артем Пустовіт, ні Норбі Гіді результативно відгукнутися на передачу партнера не змогли.

Господарі продовжували нав’язувати свою гру і демонстрували високу швидкість. На 30-ій хвилині це далося взнаки: Вадим Веселовський віддав на Самаї, і Тібі результативно завершив атаку – 1:1. Під завісу першого тайму господарі ще кілька нагод аби відзначитися, але то захисники, то воротар суперника ставали на заваді.

На старті другої половини гри швидкості спали, та позитивно на гру ракошинців це не вплинуло. На 56-ій хвилині Іван Павліш дальнім ударом вивів свою команду вперед – 2:1. Через декілька хвилин подвоїти перевагу міг Самаї, але йому не вистачило точності. Незадовго після цього зумів відзначитися Артем Пустовіт і «Локомотив» все ж подвоїв перевагу.

Під кінець гри підопічні Шанти відзначилися ще двічі: спочатку на 83-ій хвилині Веселовський замкнув передачу Крив’яника – 4:1, а згодом Анатолій Павліш поставив крапку в цьому матчі – 5:1.

«Локомотив» здобуває впевнену перемогу і одноосібно очолює турнірну таблицю Першої ліги Закарпаття  з футболу (Західна зона).


Чоп, стадіон «Локомотив»
Кількість глядачів: 700.

Арбітри: Запрутняк Вадим
Асистенти: Грубінка Іван, Ліб Крістіан.
Делегат: Жбора Георгій.

«Локомотив» (Чоп) – «Ракошино» - 5:1 (1:1)

Голи: Самаї Тібі 30, Павліш Іван 56, Пустовіт Артем 64, Веселовський Вадим 83, Павліш Анатолій 92 –  Крив’яник Петро (автогол) 11.

«Локомотив» (Чоп): Дитюк Володимир,  Боднар Юрій (Степанов    Богдан 58), Гіді Норбі, Пустовіт Артем, Павліш Іван, Самаї Тібі (Павліш Анатолій 78), Веселовський Вадим, Ференцик Євген (Гаврилів Андрій 72), Крив’яник Петро (Жидик Юрій 85), Кравчак Віталій, Шпак Олексій.

 «Ракошино»: Пуга Олександр (Шафранський Сергій 80), Ремета Василь, Чорней Микола, Доктор Андрій (Рущак Сергій 68), Вацьо Олександр, Морщук Михайло, Петровці Василь (Товт Андрій 79), Клочанка Сергій (Ласло Мілан 70), Меденцій Андрій, Логойда Юрій, Яцина Юрій.
Олег МИКИТА
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1314 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 2
2 Вболівальник "Локомотива"  
0
На 100 відсотків слушна думка що грати треба на футбольному полі - "Локомотив" довів що він не випадково претендуе на золото...

1 Fanat  
0
Юнаки зіграли 2-2........ а Ракошину раджу менше жалітись на суддів, делегатів, федерацію і т.д. а більше приділити уваги тренуванням бо в цьому матчі їх обіграли як "смолошів" !!!

الاسم *:
Email *:
كود *: