Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чопський "Локомотив" здолав сторожницьку "Рутенію"
18:03
Чопський "Локомотив" здолав сторожницьку "Рутенію"
Гра очікувалась важкою, адже сторожницькі футболісти мали намір нарешті взяти дебютні три пункти.

Чопський
Початок матчу команди провели досить активно. Вже в дебюті зустрічі Балог перехопив круглого на підступах до штрафної суперника, виконав подачу, але Павленко не зміг завершити атаку взяттям воріт. На п’ятій хвилині Кривяник небезпечно пробивав з-за меж штрафного майданчика, але м'яч пройшов над поперечкою.
 
Обидва колективи здебільшого комбінували в центрі без особливих загострень. Так продовжувалось до двадцять п’ятої хвилини. Лукіяник отримав передачу на правий фланг, змістився в центр і завдавав небезпечного пострілу, але м'яч пройшов у лічених міліметрах від дев'ятки.
 
На 30-й хвилині Микуланинець пройшов правим краєм і подав у штрафну суперника, де Павленко пробив зльоту, але влучити у ціль не зумів. В наступній атаці гравці «Локомотива» заробили право на одинадцятиметровий удар. Після прострілу з лівого краю м'яч влучає в руку захисникові. Арбітр був невблаганним. Микуланинець впевнено реалізовує вирок - 0:1.
 
Відповідь господарів булла миттєвою. Лукіяник навісив зі штрафного в карний майданчик суперника, але ніхто з партнерів не зміг зачепитись за м’яч. Загалом перший тайм пройшов у рівній боротьбі і вболівальники з нетерпінням очікували тайм другий.
 
Друга половина гри почалась з атаки гостей. На 50-й хвилині Павліш пробивав з дальньої відстані, але безрезультатно. Згодом Медведєв завдавав потужного удару зі штрафного, але не зміг влучити у рамку воріт.
 
На 60-й хвилині Лукіяник пробивав з правого краю, але не точно. Підопічні Балажинця не скидували обертів і створили ще один гострий момент. Лукіяник старався пробити голкіпера гостей ударом зі штрафного та шкіряний пройшов повз ворота. За десять хвилин Павленко отримав передачу в штрафній суперника, але пробив вище воріт.
 
78-а хвилина стала результативною для підопічних Яворіва. Гості заробили право на штрафний. Крив’яник пробив у ближню дев’ятку, без шансів для голкіпера - 0:2.
 
На 80-й хвилині Лукіяник небезпечно пробивав, але голкіпер на місці. За п'ять хвилин до кінця гри Прокопець виконував подачу зі штрафного, але безрезультатно.
 
Отже, «Рутенія» зазнає четвертої поразки поспіль, а чопський «Локомотив» із впевненістю готується до наступного поєдинку.
 
 
Арбітри: Грубінка І. Рогач Я. Головей Е.
Делегат – Жига Г.М.
 
ФК «Рутенія»Сторожниця – ФК «Локомотив-Чоп» 0:2
 
Голи: Микуланинець 35 (з пен.), Крив’яник 78.
 
Локомотив-Чоп: Дитюк Володимир, Боднар Юрій, Крив’яник Петро, Варцаба Владислав, Кравчак Віталій, Шимон Олександр, Микуланинець Михайло, Павліш Анатолій, Балог Василь, Павліш Іван, Павленко Антон.
Запасні: Пунько Богдан, Сивак Олександр, Дячук Олександр, Яворів Олег, Дзюбенко Ігор.
Тренер – Яворів Олег
 
Рутенія: Марко Констянтин, Дзямко Богдан (Шовш Михайло, 40 (Уста Станіслав, 72)), Жентичка Іван, Колобов Євгеній, Прокопець Сергій, Гальчак Микита (Янцо Михайло 80), Медведєв Віталій, Антошин Дмитро (Василиженко Юрій, 11), Лукіяник Євгеній, Костик Ярослав, Савко Степан (Мадяр Олександр 75).
Запасні: Гончарук Мар’ян, Андрусь Владислав, Дьордяй Давид.
Тренер – Балажинець Рудольф
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1073 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
"Рутенія", тобто Баранинці постійно грають на виїзді. Коли грали вдома в Баранинцях, навіть я приїздив на них подивитися і привозив ще вболівальників. А так ..... ?????? Треба заспокоїтися . Грати вони вміють, але поки що не везе...

الاسم *:
Email *:
كود *: