Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Чортова дюжина голів від «Автомобіліста» (ФОТО)
09:31
Чортова дюжина голів від «Автомобіліста» (ФОТО)
"Автомобіліст" на домашньому полі розтрощив аутсайдера міського чемпіонату.

Чортова дюжина голів від «Автомобіліста» (ФОТО) Передбачити результат поєдинку між лідером міського чемпіонату та аутсайдером було не важко, а от вгадати результат цього двобою – це під силу лише справжнім провидцям. Але на стадіоні того вечора знайшовся й такий – тренер «Автомобіліста» Іван Шанта, саме він вгадав результат матчу.  Про це оголосив диктор стадіону Віталій Біровчак, який розігрував  приз – м’яч «Adidas - brazuka».  До слова, вперше  на матчах чемпіонату Ужгорода в цьому сезоні на стадіоні «Автомобіліст» працював диктор та звучала музика з потужних динаміків, так що ані гравці, ані вболівальники не нудьгували.

Правда, у команді «Фаворит» стався певний конфуз - у протоколі матчу тренер Вадим Шоля вказав, що в його команді 11 гравців основи та троє – в запасі. Та на розкішний газон стадіону їх вийшло всього 10-ро чоловік. Звісно, потужніший за класом та ще маючи чисельну перевагу «Автомобіліст» з перших хвилин влаштував «фаворитівцям» справжню карусель та рясний голепад.  Підопічні В.Шолі  у першій половині зустрічі спромоглися лише на один удар у ствір воріт суперника.  Натомість, у власні в першому таймі пропустили аж 8 голів.

В другому таймі в лавах «Автомобіліста» відбулася заміна замість Добровольського вийшов Бандурович, який вже через 10 хвилин відзначився забитим м’ячем. Згодом, його партнери по команді  ще 6 разів вражали ворота «Фаворита». В цьому матчі у лавах «автолюбителів» квартет на свій рахунок записав Вадим Веселовський, хет-трик – Василь Пиняшко та дубль – Юрій Шукаль.

«Фаворитівці» прагнули відповісти на такий град голів бодай голом престижу, при чому мали для цього передумови – кілька разів виходили на ударну позицію та надійно діяв на останньому рубежі воротар господарів Мирослав Лютнянський, а в одному випадку на допомогу кіперу прийшла стійка воріт. 

 Тож «Автомобіліст» здобуває феєричну перемогу, значно покращивши різницю в графі «забиті та пропущені м’ячі»,  і впевнено крокує до чемпіонства. 



Стадіон «Автомобіліст» м.Ужгород
Чемпіонат м. Ужгород 12-й тур

«Автомобіліст» - «Фаворит» - 13:0 (8:0)

Голи: Добровольський 6; Пиняшко 11, 34, 38; Шукаль 14, 84; Боднар 20; Веселовський 21, 40, 43, 80; Бандурович 55; Реплюк 70

 «Автомобіліст»: Лютнянський, Боднар, Вагін, Пустовіт, Білінський, Шукаль, Добровольский (Бандурович 46), Реплюк, Оржеховський, Пиняшко, Веселовський.
Запасні: Смокоровський, Жидик.
Тренер – Іван Шанта

«Фаворит»: Сливка, Домище, Петухов, Готра, Яценко, Далекорій, Гандяк, Хом’як, Молнар, Сокач, Готра Е.
Запасні: Абакумов, Шкорка, Колбас.
Тренер – Вадим Шоля 
Роман КУХАР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1150 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: