Головна » Усі публікації » у світі » ЧС-2019 (U-20): Україна перемагає Катар, Булеца віддає черговий асист
14:10
ЧС-2019 (U-20): Україна перемагає Катар, Булеца віддає черговий асист
У поєдинку проти збірної Катару все вирішив єдиний м'яч, який забив захисник київського «Динамо» Денис Попов.

ЧС-2019 (U-20): Україна перемагає Катар, Булеца віддає черговий асист На другий свій поєдинок на чемпіонаті світу збірна України виходила в ролі фаворита, враховуючи, що в стартовому матчі турніру вона виграла, а Катар був розгромлений Нігерією.

Утім, зустріч почалася обережно, було складно віддати перевагу комусь із суперників. Більше того, першим із воротарів у гру вступив Лунін, який потягнув дальній удар катарського футболіста. Однак за пару хвилин підопічні Олександра Петракова відповіли не менш гострим моментом. М’яч після удару зі штрафного у виконанні Хахльова пролетів у сантиметрах від стійки. У першому таймі це були, мабуть, найнебезпечніші моменти однієї та іншої команди. Також можна згадати трохи неточний удар Попова головою після передачі зі штрафного від Булеци. При цьому було помітно, що в технічному оснащенні українці перевершують свого супротивника.
 

Другий тайм синьо-жовті розпочали набагато активніше, створивши кілька разів небезпеку біля воріт катарців. А незабаром прийшов і гол. На 59-й хвилині після подачі кутового м’яч опинився в Булеци, який знову віддав пас у центр штрафного, де Попов, вистрибнувши вище за всіх, уразив ціль.

А потім українці почали діяти у своїй улюбленій манері, на контратаках. Утім, у них вони виходили лише зрідка, оскільки основну увагу було приділено обороні. Трохи легше стало після вилучення Пєєра на 85-й хвилині. Більше того, на 90-й хвилині синьо-жовті повинні були забивати другий гол, але Сікан не переграв Мамадуха. У підсумку поєдинок так і завершився мінімальною перемогою команди Олександра Петракова, що дозволило їй вийти на перше місце у групі і, як з'ясувалось згодом, достроково вибороти путівку до плей-офф.

Наступний поєдинок збірна України проведе 30 травня проти тієї самої Нігерії в місті Бельсько-Бяла.

ФФУ
Категорія: у світі | Переглядів: 536 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: