Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Чурко - кращий гравець п'ятого туру в УПЛ
22:00
Чурко - кращий гравець п'ятого туру в УПЛ
Півзахисник Маріуполя В'ячеслав Чурко визнаний кращим гравцем 5-го туру української Прем'єр-ліги.

Чурко - кращий гравець п'ятого туру в УПЛ
У 5-му турі Української Прем'єр-ліги «Маріуполь» на своєму полі здобув велику перемогу (3:0) над «Карпатами». Сайт Sport Arena визнав півзахисника приазовців В'ячеслава Чурко «гравцем матчу»:

«Чурко прогнозовано стає одним з лідерів команди Олександра Севідова, разом з Євгеном Непляхом забезпечуючи стабільність і атакуючу міць лівого флангу Маріуполя. Чурко потрапив в свою «тарілку», і після невдалої подорожі в Італію знову починає знаходити себе, приносячи команді голи і результат».

Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 5 туру Чемпіонату УПЛ.
 
Хто увійшов до складу експертної ради? Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Олександр Сопко, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Дмитро Поворознюк, Ігор Циганик, Леонід Буряк, Олександр Денисов.
 
За підсумком голосування перемогу здобув півзахисник «Маріуполя» В’ячеслав Чурко, який у матчі з «Карпатами» зробив своєрідний дубль: сам забив і змусив оборонця львів’ян відправити м’яч у свої ворота. Маріуполець на один бал випередив нападника «Динамо» Андрія Ярмоленка!
 
В'ячеслав Чурко:
 
«Ми знали, що буде важкий матч. «Карпати» добре виглядали і радує, що ми дотиснути їх, забили три м'ячі і не пропустили. Вся команда працювала на результат. Гол? Була подача і я, як крайній атакуючий гравець, повинен був йти на дальню штангу - забив. Хотів зіграти головою, але сонце ... М'яч влучив у груди. Добре, що так вийшло.
 
У другому таймі ми почали закриватися і ловити суперника на контратаках. Ми грали по рахунку. Якщо була б нічия, то ми б ініціативу гостям не віддавали б. Хотіли раніше довести рахунок до 3:0, але вийшло тільки на 90-й хвилині.
 
Лід на нозі? Болить голеностоп. Федецький на фланзі як танк переїхав. Сподіваюся, до наступної гри буду готовий».
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 760 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: