Головна » Усі публікації » у світі » Чурко забиває дебютний гол в Італії
09:01
Чурко забиває дебютний гол в Італії
Ужгородський півзахисник В'ячеслав Чурко відкрив рахунок голам у складі італійського «Фрозіноне».

Чурко забиває дебютний гол в Італії
У п'ятницю, 19 серпня «канарки» провели товариський матч з командою «Рієті» і здобули розгромну перемогу з рахунком 5:0. У складі «Фрозіноне» участь в спарингу взяли обидва українські легіонери - Прийма і Чурко. Перший вийшов в «основі», провів 45 хвилин і був замінений в перерві за рахунку 4:0. Чурко з'явився на полі з перших хвилин другого тайму і забив п'ятий гол своєї команди. На те, щоб відзначитися, українцеві знадобилося 23 хвилини.
 
Нагадаємо, 23-річний футболіст влітку уклав з «Фрозіноне» орендну угоду, яке розраховане на один рік. Контракт включає в себе пункт права викупу футболіста за 1,5 мільйона євро по закінченню сезону. Трансферні права на футболіста належать донецькому «Шахтарю».

Український легіонер італійського "Фрозіноне" розповів про те, як зумів працевлаштуватися на Аппенінах. 

"Варіант з Італією виник ще наприкінці минулого сезону/ Коли я виступав в Угорщині, то мені зателефонував агент і повідомив про те, що "Фрозіноне" хоче бачити мене у своєму таборі. Мені приємно було почути, що представник Серії А цікавиться моїми послугами. Настало літнє міжсезоння й італійці знову запропонували мені співпрацю. Я зрозумів, що все дуже серйозно. Мав можливість переїхати до Бельгії, але зупинив свій вибір на Італії".
Категорія: у світі | Переглядів: 960 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: