Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Далі у Кубку без закарпатців (ВІДЕО)
09:43
Далі у Кубку без закарпатців (ВІДЕО)
У чвертьфіналі Кубку України припинили боротьбу три клуби закарпатських гравців.

Далі у Кубку без закарпатців (ВІДЕО) Абсолютно всі матчі чвертьфіналу були вкрай напружені, в двох із них пробивалась післяматчева серія пенальті, в інших двох була перевага лише в один гол і інтрига трималась до завершальних хвилин.

У грі Дніпро-1 - Олександрія Сергій Булеца розпочав гру на лаві запасних, однак вийшовши на 69-ій хвилині і вже через десять хвилин забив важливий гол, зрівнявши рахунок і перевівши поєдинок в екстра-тайми. Команди більше не забивали і змушені були визначати сильнішого у серії пенальті. Нажаль саме п'ятий удар Булеци, який парирував Паньків, став вирішальним і дніпровці вилітають з Кубку.

В іншому чвертьфіналі у Луцьку, де Верес приймав Зорю, номінальні господарі забили першими з пенальті, гол на рахунку Шестакова та зовсім скоро команда Скрипника зрівняла рахунок. Гегедош, який вийшов у старті, мав декілька хороших моментів для голу і діяв досить продуктивно: на 36-ій хвилині влучив у стійку з 12 метрів, на 64-ій хвилині виходив на ворота з лівого краю і пробивав з 14 метрів та голкіпер відбив. Найбільш спірним моментом матчу став епізод на початку другого тайму, коли Верес забив, однак лайнсмен (до слова, закарпатець Петро Котубей) фіксує офсайд, однак при перегляді детального повтору можна було побачити, що Гегедош не торкався м'яча і положення поза грою цілком можливо і не було, а на цьому матчі системи VAR не було. Одразу ж за кілька хвилин Зоря забила і довела гру до перемоги.

У поєдинку Динамо та Колоса також визначали півфіналіста у серії пенальті, де команда Луческу виявилась більш влучною. Гравець Колоса В'ячеслав Чурко у цій грі участі не брав. Кияни перед грою з Минаєм змушені відіграти 120 хвилин, однак з позитивним настроєм будуть прямувати до Ужгорода.

Четвертим півфіналістом став Агробізнес, який сенсаційно переграв донецький Шахтар 1:0.
Фото "СК Дніпро-1"

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 423 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: