Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна мінімальна звитяга «Кісви» (ФОТО)
20:47
Дебютна мінімальна звитяга «Кісви» (ФОТО)
Про бій, у якому команда з Косівської Поляни здолала «Оболонь-2» читайте далі.

Дебютна мінімальна звитяга «Кісви» (ФОТО) Загалом цей поєдинок пройшов за незначної переваги у володінні м’ячем «Оболоні-2», яку невпинно гнали фани. При цьому пивовари завдали в понад два рази більше ударів – 15:7. До цього їх мотивував рахунок. За відсотком гостроти від ударів підопічні Синетара також перевершили опонентів у понад півтора рази – 73.3 % протии 42.9 % у «Кісви». А от за влучністю пострілів атакувальні гравці «Кісви» були в понад півтора рази кращими за своїх візаві з Хуста – 42.9 % проти 26.7 % у «Оболоні-2».

Статистика першого тайму мало чим відрізнялась від загальної за матч. Пивовари перевершили опонентів за ударами в понад два рази та за відсотком гостроти від цих пострілів майже в півтора рази – 66.7 % проти 50 % у «Кісви». А от за влучністю ударів набагато кращими були парубки з Косівської Поляни – 25 % проти 0 % у «Оболоні-2». 

Про налаштування хустян говорить той факт, що свій перший удар їх форвард Попович завдав уже на 10-й секунді. Утім, захисників та воротаря він тільки змусив бути уважнішими. Набагато небезпечніше біля воріт Йосипчука було на 2-й хвилині. Атаку лівим флангом зі зміщенням до центру сильним ударом з лівої ноги завершив Маслей. М’яч полетів над поперечиною.

«Кісва» відповіла масованою атакувальною дією через правий фланг, яка тривала протягом майже двох хвилин і завершилась двома ударами. Перший із них «Бучку і компанії» з потугами вдалось заблокувати, а от після наступного пострілу Терпака, під ліву стійку, круглий затріпотів у сітці – 1:0.

На 20-й хвилині пивовари небезпечно атакували правим флангом. Дьордяк гостро прострілив, а Попович замикав цю передачу ударом із дуже вигідної позиції з 10-ти метрів. Та все ж один із захисників «Кісви» нав’язав йому боротьбу й змусив Володимира пробитии повз праву стійку.

Як не дивно, та саме «Оболонь-2» протягом гри втричі частіше порушувала правила. Утім, за відсотком гостроти від цих стандартів пивовари перевершили опонентів у три рази – 66.7 % проти 22.2 % у «Кісви». Один із таких штрафних із 35-ти метрів, під час атаки по центру на 22-й хвилині, заробив Рацин. Удар Бучка з точки прийшовся над правою дев’яткою воріт. Через дев’ять хвилин нова атака по центру зі зміщенням до правого флангу. На її завершенні Дьордяк потужним ударом цілив у ближнюю дев’ятку, та круглий полетів над поперечиною в лічених сантиметрах. Суттєву гостроту оболонці вносили й під час виконання кутових, яких вони заробили суттєво більше за суперника, утім відзначитись після цих стандартів вони так і не змогли.

У другій половині матчу «Оболонь-2» знову більше володіла м’ячем, завдала вдвічі більше ударів, у 2.5 раза перевершила суперників за відсотком гостроти від цих пострілів – 83.3 % проти 33.3 % у «Кісви», і навіть досягла паритету за влучністю ударів – по 66.7 %.

Найнебезпечніші моменти матчу біля воріт Йосипчука стались на 38-й та 40-й хвилинах. У першому випадку атаку лівим флангом зі зміщенням до центру влучним ударом із лівого краю штрафного майданчика під ближнюю стійку завершив Рацин. Воротар «Кісви» не без зусиль парирував цей удар.

Під час наступної атакувальної дії Міклош передачею з лівого флангу в центр знайшов місцевого Хаві – Хайнаса, а той чудовою передачею вивів на воротаря Темнохудова. Віктор пробивав із меж штрафного майданчика у правий кут, та Йосипчук зумів зачепити м’яч, зменшивши силу його польоту, а далі повернувся і забрав його до рук. Косівські полянці через шість хвилин вирвались у контратаку правим флангом зі зміщенням до центру. Її влучним ударом із 12-ти метрів у лівий кут завершив Гиндрюк. Гарастей продемонстрував чудову реакцію і відбив.

На 57-й хвилині атаку по центру влучним пострілом у дев’ятку завершив Хайнас, та Йосипчук вчасно змістився і відбив. Через чотири хвилини косівські полянці вирвались у ще одну контратаку правим флангом. Микитюк заробив право на штрафний, а Гиндрюк влучно пробив у ближній кут. Гарастей у стрибку зловив круглого. Ще гостріше біля його воріт було на 63-й хвилині. На завершенні контратаки по центру Микитюк цілив у правий нижній кут. Гарастей стрибав, та не дістав. На щастя для нього м’яч оминув стійку в лічених сантиметрах із зовнішнього боку.

Та останню можливість забити на 67-й хвилині мали пивовари. Бучок опинився на завершенні атаки правим флангом і прострілив на лівий край штрафного майданчика на Хайнаса, а Владислав влучив під ліву стійку. Йосипчук продемонстрував чудову реакцію й у падінні зловив круглого.

Перемога повернула «Кісву» в боротьбу за другу путівку з групи № 4 і фактично забронювала за нею бронзову сходинку в Східній групі Зимового чемпіонату Закарпаття.

 
Арбітр – В. Печунка
Асистенти – М.Мучичка, І. Граб
Делегат ФФЗ – В. Наскалов 
 
м. Хуст, запасне поле «Оболонь-арени», хмарно, дощ
 
«Оболонь-2» Хуст – «Кісва» Косівська Поляна – 0:1

Голи: Терпак, 8.

«Кісва»: Сергій Йосипчук, Володимир Басараба, Анатолій Жуковський, Василь Гиндрюк, Ростислав Басараба, Михайло Бойчук, Василь Терпак, Іван Микитюк, Валерій Цуперяк, Анатолій Лембак, Ярослав Кошук.
Запасні: Віталій Мойсюк, Володимир Митрюк.
Тренер – Федір Варцаба.

«Оболонь-2»: Володимир Гарастей, Михайло Бучок, Остап Мезик, Олександр Черничко, Іван Червеняк, Ігор Маслей, Анатолій Похилюк, Валентин Рацин, Владислав Хайнас, Михайло Дьордяк, Володимир Попович.
Запасні: Констянтин Синетар, Олександр Луцак, Віктор Темнохудов, Дмитро Петров, Михайло Міклош, Андрій Лазнич, Василь Попович.
Тренер – Констянтин Синетар.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 842 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: