Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна перемога полянців
22:26
Дебютна перемога полянців
У черговому 5-му турі Чемпіонату області стадіон с. Поляни приймав гостей із Берегова.

У черговому 5-му турі Чемпіонату області стадіон с. Поляни приймав гостей із Берегова.

У недалекому минулому ці команди боролися за найвищі медалі, а нині у цих клубах – омолодження складу й розташування в нижній частині турнірної таблиці, в Поляни – 2 очка, у Берегова – 3 відповідно.

Арбітр гри Сергій Дребужан із кілька хвилинним запізненням вивів команди на поле. В Поляні перед грою одна втрата – вилучення в минулому турі Богдана Павлича, але й одне суттєве придбання, про яке згодом. Молоді гравці Поляни вийшли на гру із одним бажанням – реабілітуватися перед власними вболівальниками за нищівну поразку в милому турі від Ужгорода. Із перших хвилин гри полянці спробували захопити центр поля та ініціативу, але перші хвилини видалися дещо сумбурними. Однак 5-та хвилина гри несподівано для всіх вболівальників та обох команд стала результативною – півзахисник «Поляни» Василь Лібак отримав пас на правому краю та спробував зробити навісну передачу, але м’яч по дивовижній траєкторії влетів у дальній кут воріт берегівського голкіпера.

Після забитого голу, гра в «Поляни» дещо розладналася і декілька непоганих моментів виникло біля воріт Безика, який в рамці полянців замінив травмованого Семена Головнича. Близько 25-ої хвилини подвійної помилки на пару допускають захисник «Поляни» та воротар Безик, але берегівські нападники не потрапляють у порожні ворота. Наступна атака: і знову нервує Безик, але вже захисник у стрибку рятує ворота від голу.

Усе ж таки «Берегово» свого домоглося – обрізка в центрі поля півзахисту «Поляни» призводить до стрімкої контратаки, Іван Попович протягнув м’яч по лівому флангу і навісив прямо на голову Юрія Каганця. Потужний удар головою Юрія з близької відстані не залишив шансів Михайлу Безику – 1:1.

Після пропущеного голу гру в свої ноги бере новачок Поляни – Роберт Гегедощ, який повернувся в свою команду після нетривалого стажування в команді прем‘єр-ліги «Говерла» Ужгород. Практично вся гострота полянців надходила від Робія, який раз за разом відмінними пасами просто розривав захист Берегова, виводивши гравців на ворота, однак молодь Поляни за-часту не розуміла не за роками досвідченого півзахисника. Перший тайм так і завершився із рахунком 1:1.

Другий тайм почався із атак Поляни і практично відразу міг відзначитися Роберт Гегедош. 57-ма хвилина: атака полянців; порушення з боку берегівців; штрафний пробиває Роберт; гравець «стінки» Берегова виставляє руку і м’яч змінює траєкторію. Для всіх це стовідсотковий пенальті у ворота Берегова, однак арбітр Дребужан чомусь не помічає гри рукою. Втім вже на 69-й хвилині знову Роберт Гегедош показує свій дриблінг та клас, пробиває по воротах Берегова і ..знову гра рукою у захисника Берегова Микуланинця, але на цей раз арбітр ставить пенальті, який чітко реалізує Гегедош – 2:1.

Відразу тренер Берегова робить заміни, які б мали посилити гру, один за одним виходять брати Пахомови, однак вони не те що не підсилили гру, а навпаки послабили, доволі часто помиляючись в простих ситуаціях. На 81-й хвилині чергова атака Поляни завершується черговим голом у ворота Берегова – забиває Ілля Рогонич (до речі син колишнього гравця «Авангарду» Свалява та нинішнього граючого тренера ФК «Стройно»), 3:1 і радість на трибунах Поляни.

Втім, 89-та хвилина принесла стрімку контратаку Берегова, яку самотужки розігнав колишній гравець Поляни Ковтун, а завершив Олександр Яворів, пробивши з далекої відстані - 3:2. Однак довго радіти берегівчанам не дав той же всюдисущий Роберт Гегедош. Обрізка в центрі від Еріка Віщака, перехоплення і пас на Робія, який просто вітром пронісся біля воротаря, ще встиг подивитися на нього і забив в пусті ворота – 90-та хвилина і рахунок 4:2. Саме із таким рахунком і закінчився перший переможний матч Поляни.

В складі ФК «Поляна» всю гру вів Роберт Гегедош, який грав на позиції «опорника», але поспівав і в захисті, і в нападі, справжній «джокер», якому потрібно більш досвідчених напарників. Тож чекаємо підсилення від тренерського штабу Поляни.

В складі Берегова, яке зіграло відверто слабо, хочеться відзначитися лише молодого Ковтуна і все. Підбір гравців начебто на рівні, однак гри абсолютно ніякої не помічається.

Щодо гри дублюючих складів, то переконливу перемогу здобули гравці Поляни із рахунком 4:0. Гра молоді також була бойова та безкомпромісна, в другому таймі навіть була невелика сутичка, яку заспокоїв арбітр двома вилученнями в обох командах.


Арбітри: Дребужан С., Кочетов В., Рошко О.
Делегат: Головко І.С.

ФК «Поляна » – ФК «Берегово» 4:2 (юнаки: 4:0)

Голи: Лібак, 4, Гегедош, 68 (пен.), 90, Рогонич, 82 - Каганець, 13, Яворів, 88.

«Поляна»: Безик М., Чубірко Д., Русин А., Кошеля О., Лібак В., Русин В. (Токарчик Е., 66), Гегедюш Р., Головнич І., Островка Е., Сокач С. (Рогонич І., 55), Попович В.
Запасні: Головнич С., Лебович Р., Бірак В.
Тренер: Кондря М.

«Берегово»: Кучінка П., Скакун О. (Пахомов Д., 55), Микуланинець М. (Віщак Е., 84), Кедебец Н., Гичка С., Каганець Ю. (Яворів О., 70), Ковтун В., Попович І. (Пахомов О., 75), Варга З., Кейс Т. (Деяк А., 85), Луця В.
Запасні: Береш, Дудінскі, Кота, Пуга
Тренер: Тар Л.

Попередження: Попович В. (ФК «Поляна») – 70 хв.; Кейс Т. – 38 хв., Віщак Е. – 73 хв., Яворів О. – 88 хв.

Вилучення: не було
Владислав Скоков

Більше фото можна знайти тут.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1093 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Artur84  
0
Та на фоні свіх Кутя малий ще шось пробував зробити, і другий гол саме він організував, а так, то видно що тренер в Берегова мако кажучи слабуватий

1 123  
0
Якраз то Ковтун був самий мертвий на полі!

الاسم *:
Email *:
كود *: