Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна пермога з дублем Дудаша
17:02
Дебютна пермога з дублем Дудаша
Кінчешський Сокіл завдяки двом голам свого кращого бомбардира зумів вдома переграти лінцівську Зірку.

Дебютна пермога з дублем Дудаша Поєдинок на запасному полі стадіону Авангард проходив у супроводі дощу та щільної боротьби.

Моменти біля обох воріт виникали доволі рідко. В середині тайму Дудаш пробивав з гострого кута з шести метрів і влучив у поперечку. Гості відзначились декількома ударами від Ярослава Костика та Матринця, які скоріше були лише для статистики.

За такого рівного протистояння гол можна було очікувати до першої помилки захисту якоїсь із команд і припустилися цього Лінці, коли Анатолій Лукачина трохи прихопив Дудаша, який вже проскочив повз нього вздовж лицьової лінії до воріт у штрафному майданчику. Сам Михайло і взявся пробивати одинадцятиметровий, однак з першого разу пробив вище воріт. Та лайнсмен зафіксував передчасний вихід голкіпера з лінії воріт і тому арбітр попросив перебити пенальті, і з другої спроби Дудаш був точним – 1:0.

Менш як за десять хвилин нападник Кінчеша оформив дубль, класно пробивши з розвороту з 15 метрів, після довгого пасу від Роберта Товта. 

Зіркові намагались відігратись, кинули у бій Юрія Федака, який знову відновив кар’єру і робив стрімкі забігання на фланзі. Та забити їм вдалось лише у додатковий час, коли захист господарів на мить втратив концентрацію. Лівий захисник Коштура прострілив з флангу, а свіжий Фенцик замкнув – 2:1.

Ще дві хвилини мали Лінці, щоб здійснити камбек, однак на більше вони не спромоглися. 

Кінчешці здобувають дебютні бали у чемпіонаті і нарешті покидають останнє місце у групі.



ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – 2:1

Голи: Дудаш, 58 (пен.), 63 – Фенцик, 90+1.

Сокіл (стартовий склад): Фанта – Микульця, Пустовіт, Будз, Павлик – Товт, Корпош, Міговк, Кривка – Ковтан, Дудаш.

Зірка (стартовий склад): Лагоцький – Обдирко, Лукачина, Чульба, Коштура – Романко, Пеца, Балаж, Войцеховський, Я. Костик – Матринець.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 472 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: