Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дебютна впевнена звитяга «Севлюша» (ФОТО)
21:02
Дебютна впевнена звитяга «Севлюша» (ФОТО)
Господарі поля не змогли нічого протиставити фавориту групи зазнавши розгромної поразки.

Господарі поля не змогли нічого протиставити фавориту групи зазнавши розгромної поразки.

Склад «Севлюша» в порівнянні з грою проти земляків копанців трохи змінився. Помітно, що Іван Білак знаходиться в пошуках нових гравців, які б компенсували відсутність двох Юрків – Чонки та Віщака, які перейшли до інших колективів. З іншої сторони виноградівці нарешті прилаштувались до зеленого газону (якщо так його можна назвати?) другого поля «Оболонь-арени». Про це свідчила більша впевненість у діях «зелено-біло-чорних». «Оболонь-2» більше звикла до цього поля, на якому безпосередньо проводить свої чемпіонські районні битви і може похизуватись набагато стабільнішим складом. Як про це кажуть у Хусті: «У нас усі свої!»

Початок першого тайму пройшов за незначної територіальної переваги фаворита. Суперник «Севлюша» намагався атакувати переважно по центру і першим спробував пробити вже на 3-й хвилині, та мяч після удару Бучка парашутом прилетів у руки Козару. Суперник «жовто-синьо-чорних» знайшов шпарини в захисті суперника і проривався вперед переважно правим флангом, де ситуацію напружували Андрух, Чізмар та Логойда. Їх простріли на Шопоту (ми його знаємо як вправного захисника, а тут форвард таранного типу?) та Мудру були дуже цікавими в плані перспектив зміни в рахунку. Першим спробував це зробити Мудра на 5-й хвилині, та удар у нього не вдався. Та трохи згодом Славко таки досяг позитиву в очах свого наставника. Під час завершення атаки лівим краєм проти «виноградівської ракети» порушили правила. Сімку вказав на центр штрафного майданчика. До мяча підійшов Міца і пробив точно в лівий кут – 1:0. Через хвилину міг подвоїти рахунок Мешко, який влучним пострілом з 18-ти метрів завершив атаку по центру. Круглий хоча й полетів несильно, та від нестандартного рельєфу змінив траекторію і полетів у іншому, ніж очікував Скляр, напрямку. Та Еміл вчасно зорієнтувався і забрав мяча до рук.

Середина тайму стала найкращим відрізком для гравців «Севлюша», які додали в динаміці й відповідали на одну атаку суперника як мінімум двома. Одну з таких по центру завершив влучним пострілом з меж штрафного майданчика Шопота – 2:0. На цьому новоспечений бомбардир Себі не заспокоївся. Під час багатоходової атаки правим флангом, яку розпочав Логойда, він першим підбіг на відскок мяча з воротарського майданчика і переправив його в кут – 3:0. На ще один постріл з 20-ти метрів від Мудри, що стався на 22-й хвилині, зреагував воротар.

Кінець тайму був набагато спокійнішим. Виноградівці тримали м’яч, не даючи опонентам відчути смак гри. Так на голодній пайці «Попович і компанія» й достояли до завершення тайму. Їх суперник також запамятався тільки ударом з 23-х метрів від Мудри, який завершив чергову атаку по центру. Та круглий полетів поруч із правою стійкою.

Місцеві уболівальники геть впали духом і перед стартом другої половини цієї гри. Від деяких із них я почув: «Наші зовсім слабо. Їм даже з «Копанею» нічого не світить». Особисто я думаю, що не все так песимістично. Треба просто налаштувати команду на боротьбу на всі 90 хвилин і тоді можливості на бронзову сходинку третьої групи зимового чемпіонату Закарпаття будуть реальними. Ніби відчуваючи це другий тайм пивовари провели трохи краще. Виноградівці за інерцією володіли ініціативою, та до загострень справа доходила значно рідше. Удару Чийпеша з 30-ти метрів бракувало влучності. Далі Ковня замкнув навіс із кутового та Скляр зреагував. Хустяни потужно відповіли на 42-й та 45-й хвилинах. Спочатку Темнохудов пробив у порожній від воротаря кут та Козара підстрахував центральний захисник Кочіш і виніс мяч. У наступній атаці Темнохудов ударом зі штрафного поцілив у ліву шістку, та цього разу відбив воротар.

Середина тайму пройшла спокійніше.У виноградівців запамяталась атака лівим флангом на 51-й хвилині, на завершенні якої Ковня, відгукнувся на якісну передачу від Ломаги і пробив із 12-ти метрів у правий кут. Воротар зреагував. У суперника найцікавішим був простріл із кутового на 54-й хвилині, на який відгукнувся Цубера. Та м’яч після його пострілу оминув браму.

У кінці другого тайму виноградівці хоча й не домінували за небезпечними моментами, та показали кращу реалізацію. На 60-й хвилині підопічні Івана Білака пропустили швидку атаку суперника, яка завершилась влучним ударом. Козарю довелось показати всю всвою реакцію, щоб залишити ворота на замку. За три хвилини до завершення виноградівці поставили жирну крапку. Під час кутового захисник пивоварів зрізав мяч в сторону своїх воріт. На щастя Скляра круглий полетів над поперечиною. Та наступний навіс ударом головою в ліву дев’ятку результативно завершив Ковня – 4:0.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Соболч Алмаші та Золтан Кота
Делегат ФФЗ – Михайло Решко

Стадіон «Оболонь-арена» 250 глядачів

«Севлюш» Виноградово – «Оболонь-2» Хуст – 4:0 (3:0)

Голи: Міца, 11, Шопота, 17, 19, Ковня, 68.

«Севлюш»: Василь Козар, Олексій Міца, Олександр Логойда, Себастьян Шопота, Андрій Ломага, Юрій Мешко, Іван Чізмар, Євген Андрух, Мирослав Мудра, Едуард Кочіш, Віталій Чийпеш.
Запасні: Іван Козуб, Роман Гобона, Василь Марушка, Борис Ковня.

«Оболонь-2»: Еміл Скляр, Михайло Бучок, Михайло Волтер, Володимир Цубера, Ярослав Гелеван, Микола Россоха, Отілло Борош, Михайло Лемко, Віталій Темнохудов, Михайло Міклош, Володимир Попович.
Запасні: Іван Червеняк, Валентин Рацин, Максим Макаров, Владислав Орос, Ігор Маслей.


Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 768 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: