Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » День «Вопака» у Кінчеші (ФОТО)
20:56
День «Вопака» у Кінчеші (ФОТО)
В одному з двох матчів 13 туру зійшлися між собою "Вопак" та "Белфаст".

День «Вопака» у Кінчеші (ФОТО) До матчу важко було спрогнозувати такий результат двобою. Адже в кадровому плані «ужгородські ірландці» значно сильніші за команду супермаркету, та бажання до перемоги, більша мотивація та самовіддача чомусь була в футболістів «Вопака».

Хоча перші десять хвилин гості начеб-то контролювали гру, вальяжно перепасовувалися на власній половині поля.Та й перші створили небезпечну нагоду біля володінь господарів. Тривалу атаку потужним ударом завершував Олександр Пахомов – надійно зіграв воротар «Вопака» й перевів м’яч на кутовий.

А на 13-й хвилині «ірландці» самі собі привезли кутовий – тривала перепасовка на власній половині поля завершилася невдалою передачею на воротаря. Глеба прагнув заволодіти м’ячем, та дістав останнього вже за межами поля. А перший кутовий для «вопаківців» став голевою передачею, яку в дотик без шансів для воротаря в сітку воріт суперника відправив Олег Дудись.

Та це була не перша помилка «Белфаста»,  вже за десть хвилин юркий нападник «Вопака» Сергій Машталір на швидкості втікає від досвідченого оборонця Романа Чийпеша й змушує останнього помилитися й порушити правила у власному штрафному майданчику. Як наслідок, пенальті, який чітко виконує Роман Плиска. 

Кіпер гостей всіляко закликав гравців «Белфаста» використовувати таку зброю як дальні удари, та захисники «Вопака» не давали їм такої можливості. А в справжній нокаут «Белфаст» відправив  Євген Обдирко на 44-й хвилині гри, який головою точно в кут воріт відправив чудову передачу від Романа Плиски зі штрафного, майже з центра поля – 3:0.

На другий тайм гості вийшли налаштовані дати рішучу відповідь «Вопаку». Підтвердженням цього став гол Віталія Чумака на 51-й хвилині, який замкнув головою вивірену діагональ від лівого захисника Євгена Стерча. Далі господарі великими силами відійшли назад, і не дозволяли створювати небезпеку біля своїх воріт, окрім того, при нагоді виводили своїх нападників на ударну позицію. Саме під час такої контратаки господарі просто залишили більш ніж половину гравців «Белфаста» на власній половині поля, а одна передача дозволила вивести віч-на-віч з воротарем нападника «Вопака» Євгена Обдирко. Той зблизився з воротарем і вміло його перекинув – 4:0, та ще й змусив кіпера «ірландців» порушити правила й заробити «гірчичник».

Далі гості вирішили по-своєму відомстити «Вопаку» й виносили м’яч далеко за межі поля, одного разу м’яч вилетів навіть на трасу Чоп-Київ.  Тим не менш, господарі швидко принесли «яблуко розбраду» й знову поновили гру. «Белфастівці» зуміли ще один гол відквитати – після відскоку з 18 метрів невідпорно пробив Євген Костик. А далі  прозвучав фінальний свисток.


Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ярослав Гегедош, Роман Сенишин.
 
Стадіон с. Кінчеш
Чемпіонат міста Ужгород

«Вопак» - «Белфаст» - 4:2 (3:0)

Голи: Дудись 13, Плиска +23; Обдирко 44, 83;– Чумак 51, Костик 88.

 «Вопак»: Лагоцький, Коштура, Плиска Р., Ревта, Машталір, Дудись, Обдирко,  Плиска Т., Чульба, Лукачина, Сегедій.
Запасні: Рущак, Ковчар, Готра, Муранський, Фаркаш, Лесович, Рущак, Левкулич.

«Белфаст»: Глеба, Шелепець, Стерчо, Чийпеш, Вінничук, Смагін, Костик, Чумак, Пахомов, Каганець, Юдик.
Запасні: Гегедош, Турянчик, Дюгованець.

Попередження: Сегедій 34 - Пахомов 17, Турянчик 83
Роман КУХАР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 962 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: