Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Депутати Ужгородської міськради долучились до реконструкції стадіону «Автомобіліст»
15:47
Депутати Ужгородської міськради долучились до реконструкції стадіону «Автомобіліст»
600 тисяч гривень із казни виділять на бігові доріжки.

Депутати Ужгородської міськради долучились до реконструкції стадіону «Автомобіліст» Нагадаємо, повне перезавантаження спортивного об’єкту розпочалось минулого року: встановили поливну систему (кращу в краї), дренаж (за технологією Львів- та Металіст-арени). Уже проведено 2 поєдинки міського та обласного чемпіонатів на новому газоні.

Паралельно триває будівництво трибун, підтрибунних приміщень, ігрового та майданчика зі штучним покриттям. Стадіон належить громаді Ужгорода і закріплений ДЮСШ №1. Це своєрідний подарунок жителям обласного центру від братів Андріївих та Івана Дурана.

Нарешті до реконструкції спортспоруди долучились і депутати. Сьогодні вони проголосували за рішення виділити 600 тис. грн. на встановлення бігових доріжок. Хоча не всі були «за». Зокрема, заступник Ужгородського міського голови Ярослав Шафар мав категоричну позицію щодо цього питання, мовляв, це не власність міста, громади, тож виділяти кошти не треба. Депутати проігнорували абсурдне обгрунтування чиновника, а відповідно проголосували за розвиток спорту.

«Цьогоріч «Автомобіліст» стане окрасою обласного центру. І не лише завдячуючи кращому в області газону. Це буде повноцінний багатофункціональний спортивний об’єкт для малечі та дорослих. Свого роду парк здорового відпочинку. Тож я вдячний колегам, які проголосували за майбутнє своїх дітей»», - зауважив секретар міськради Богдан Андріїв.
Віталій Біровчак
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 691 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: