Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дербі на Іршавщині завершилось розгромом
17:34
Дербі на Іршавщині завершилось розгромом
Про те, як перед хвилями «Боржави» не встояли гравці з районного центру читайте далі.

Дербі на Іршавщині завершилось розгромом Футболісти з Іршави навіть у страшному сні не могли собі уявити, що їм приготували в Довгому місцеві гравці та уболівальники. Із перших хвилин і до фінального свистка місцеві ультрас криком, бубнами, співом, свистом, фаєрами та вибухами петард гнали своїх у наступ. Під безпосередньою дією такого галасу поступово починаєш розуміти який матч для довжанців є головним двобоєм року. Іршавці також налаштовувались на боротьбу, однак як завжди їм чогось постійно бракувало в діях на полі.

Початок матчу не віщував великих цифр на табло. Перші удари Сухана на 1-й хвилині та Батрина на 3-й хвилині були більше тренувальними для воротарів.  

Перший переломний момент стався в середині тайму, коли спрацювала атака господарів правим флангом. Михайло Батрин здійснив прохід із центра до правого краю й віддав на Каганця, а Юрій прострілив у штрафний майданчик. Ігнатишин на виході виніс м’яч, та недалеко і перед собою на одинадцять метрів. Партнери не підстрахували свого голкупера й цим сповна скористався Ганчич, який вколотив круглого в правий кут – 1:0.

Далі спрацювала ще одна атака правим краєм, на завершенні якої Батрин увірвався в штрафний майданчик і, після жорсткої боротьби із захисником, впав у карній зоні. Печунка вказав на одинадцятиметрову позначку. Сам постраждалий із точки поклав м’яча в правий кут – 2:0.

На старті другого тайму господарі довели справу до розгрому. Ігнатишин зреагував на черговий удар зі штрафного, та на добивання побігли два гравці «Боржави» й Ганчич ударом із кількох метрів оформив дубль.

Трохи згодом навісну передачу на лівому краї штрафного майданчика результативним ударом головою під дальню стійку замкнув Сурмач – 4:0.

У середині тайму іршавці змогли забити гол престижу. Атака по центру зі зміщенням вправо Бобик віддав правіше на Ільницького, який загострив ситуацію на полі й змусив опонентів порушити правила в 22-х метрах від воріт. Сухан ударом зі стандарту влучив під дальню стійку, без шансів для Погайди на відбиття цього пострілу, і дав надію гостям на майбутнє – 1:4.    

Та останнє слово було все ж за довжанцями. На простріл із правого флангу в штрафний майданчик від Батрина відгукнувся захисник Штефко, який вколотив м’яч під поперечину й встановив остаточний рахунок матчу – 5:1.

Перемога дозволила річковим наздогнати полянців за очками, та все ж вони поступились команді зі Свалявщини за різницею голів. «Ох «Минай», «Минай» … ще й Чедрик»  міг подумати Василь Фірка, згадуючи хто найбільше вплинув на пропущені голи його команди.    
 
 
Арбітр – Віктор Печунка
Асистенти – Ігор Граб та Михайло Мучичка
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський
 
Село Довге, стадіон «Боржава», хмарно, сильний дощ + 9 градусів, 800 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Бужора» Іршава – 5:1
 
Голи: Ганчич, 26, 48, Батрин, 37, Сурмач, 52, Штефко, 83 – Сухан, 65.
 
«Боржава»: Михайло Погайда, Юрій Кузьма, Ярослав Батрин, Юрій Каганець, Михайло Якуб, Михайло Фулей (Василь Урста, 82), Віктор Ганчич, Ярослав Шандра (Віктор Ловга, 69), Михайло Батрин, Віталій Сурмач, Іван Штефко.
Запасні: Іван Бурч, Олександр Печунка.
Тренер – Василь Фірка.
 
«Бужора»: Василь Ігнатишин, Ярослав Сухан, Іван Костак, Назар Бобик, Іван Ільницький, Олександр Совтан, Ярослав Горзов, Володимир Томич, Василь Ільницький, Іван Довгінко, Юрій Глеба.
Запасні: Михайло Ільницький, Іван Корпош, Іван Химинець, Михайло Головчак.
Тренер – Іван Ільницький.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1366 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: