Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дербі за "Поляною" (ФОТО)
19:40
Дербі за "Поляною" (ФОТО)
Безкомпромісну та результативну гру показали дві свалявські команди в очному протистоянні.

Дербі за Серед основних гравців у полянців був відсутній тільки Жаренко, який у минулій грі отримав червону картку, його у центрі захисту змінив Хрипта. У складі Авангарда варто відмітити капітана Зимомрю, який у сезоні 2018 виступав за Витязь Концгазо, а у наступному за Ужгород в аматорському чемпіонаті України. Також Зимомря, Мігалко та Колодка в певний час грали за Середнє, тож цей стадіон є не чужим для них. 

Дебютант Зимової першості Авангард очевидно був налаштований дати бій більш іменитому супернику і вийшов на поле заряджений на боротьбу. Саме її і було багато у стартові хвилини. Та з часом підопічні Кондрі почали ефективно користуватися помилками у захисті суперника і реалізовували свої моменти. Так на 17-ій хвилині Пукіш вискочив один на один з кіпером, Магурський відбив та Великий з доволі гострого кута додав у ворота – 1:0.

На 21-й хвилині Лявинець пробив з-під захисника з 14 метрів, Гулович у підкаті вибив м’яч з лінії воріт. На 34-ій хвилині Пукіш зіграв у стінку із Кундриком, вийшов вдруге на одного голкіпера і на цей раз переграв його – 2:0.

Свалявці розігнали стрімку контратаку на 36-ій хвилині на завершенні якої Куцкір відпасував на Мігалка, удар якого з 17 метрів парирував Кучінка. Авангард виконав стандарт, після якого вже полянці втікли у контратаку, Великий вивів Пукіша сам на сам і Артур оформив дубль у цьому матчі – 3:0.

Поляна встановила комфортний для себе результат за один тайм, однак друга половина гри проходила вже за зовсім іншим сценарієм. Молода свалявська команда не опускала руки і намагалась відігратись.

На 57-ій хвилині синьо-жовті мали стовідсоткову можливість забити вчетверте, коли Гузинець викотив Хайнасу на пусті ворота та Віталій не влучив  у рамку з 14 метрів. Одразу ж послідувала зворотня атака – Мігалко наздогнав шкіряного на лівому краї і виконав навіс на дальню стійку, де 17-річний Лявинець замкнув подачу – 3:1.

Надалі полянці намагались уберегти перевагу, тоді як Авангард сміливо йшов вперед, хоча і без значних успіхів. Лише на 83-ій хвилині їм вдалось скоротити розрив до мінімуму – лівий захисник Боднар чи то бив, чи прострілював, однак влучив у Куцкіра, від якого м’яч влетів у сітку воріт – 3:2.

Свалявська команда пробувала організувати фінальний штурм, однак лише нарвалась на контрвипад від суперника на останніх хвилинах, Мельник вийшов сам на сам, але воротар вийшов переможцем у цій дуелі.

Свалявське дербі повністю виправдало свій статус – багато боротьби, голів, інтрига до завершальних хвилин та характерна гра обох команд. Тож після фінального свистка вболівальники аплодували командам за показану гру. 


ФК «Поляна» – ФК «Авангард» (Свалява) – 3:2

Голи: Великий, 17, Пукіш, 34, 37 – Лявинець, 58, Куцкір, 83.

Поляна: Павло Кучінка - Мирон Гулович, Михайло Власик, Сергій Хрипта, Сергій Бобик - Іван Русин, Сергій Кундрик, Валентин Великий, Віталій Хайнас - Олександр Гузинець (Артур Шепа, 80), Артур Пукіш (Вадим Мельник, 82).

Авангард: Мирослав Магурський - Тарас Боднар, Олександр Зимомря, Вадим Стеблей, Василь Шипович - Богдан Колодка (Ерік Фалес, 46), Нікіта Кіт, Георгій Лявинець (Іван Попович, 72), Адріан Мігалко, Іван Цанько (Володимир Чанда, 68) - Юрій Куцкір.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 825 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: