Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Дерцен» та «Баранинці» розійшлись миром
23:07
«Дерцен» та «Баранинці» розійшлись миром
Протистояння між дебютантом цьогорічної першості та минулорічним срібним призером сильнішого не виявило.

«Дерцен» та «Баранинці» розійшлись миром Стартові хвилини команди провели надактивно. Першими з центру поля починали гості. Відразу на 1-й хвилині підопічні Іваниці створили гострий момент біля воріт суперника, Лукіяник пробивав з 18-ти метрів, але не точно. У наступній атаці Русин відповів ударом по воротам, але влучає в поперечку. Добивання від того ж таки Русина виявилось не точним.

Господарі дедалі частіше загострювали гру біля чужих воріт. В одній із таких атак активний Русин завдавав удару, голкіпер господарів переводить на кутовий. Подача з кута поля закінчилась ударом, але Марко на місці. Гості старались створити хоч якийсь конструктив біля воріт Дерцена, але захисники, кожного разу нівельовували загрозу.

На 17-й хвилині Баранинцям все ж вдалось створити небезпеку біля чужих воріт. Гості заробили право на пенальті. Пробивати взявся Балажинець, але Рудольф влучив у голкіпера. Добивання від Юрія Опаленика прийшлось в того ж таки Гецка.

На 20-й хвилині Харченко пробивав зі штрафного, але повз ворота. Господарі впевнено долали центр поля та на завершальному етапі нічого не вдавалось.

На 31-й хвилини баранинські футболісти мали хорошу нагоду відзначитись. Після подачі від Медведєва захисники винесли м’яч на 16 метрів, де вже очікував Прокопець, але удару Сергія забракло точності. Відразу в наступній атаці Дерцен забиває, але головний арбітр не зарахував взяття воріт через положення поза грою у нападника підопічних Пінджолі. І знову господарі атакують, удар Харченка парирував Марко.

На 35-й хвилині знову стало гаряче біля воріт підопічних Іваниці. Після подачі з кута поля Харченко опинився сам перед порожніми воротами, але вдарив заслабо і Марко виручає свою команду. За 5 хвилин, після подачі зі штрафного від футболістів Дерцена, захисник гостей грає невпевнено і м’яч потрапив на ногу нападнику господарів, після удару круглий струснув поперечку і повернувся у гру. Під кінець першого тайму господарі ще раз перевірили реакцію Марка.

Початок другого тайму видався активним у виконанні обох команд. Так на 47-й хвилині Лукіяник пробиває з 25-ти метрів, але голкіпер на місці. На 52-й хвилині нападник Дерцена красиво обігравши захисника, пробиває в ближній кут, але Марко, в черговий раз, на висоті. В наступній атаці господарів, простріл з лівого флангу закінчився метушнею в карному Баранинців, але м’яч все ж таки потрапляє до Русина, Олександр пробиває вище воріт. Суперники обмінялись небезпечними моментами і гра трохи заспокоїлась.

Але вже на 58-й хвилині після фолу «останньої надії» від Балажинця, арбітр вказує на 11-ти метрову позначку. За такі дії Рудольфа вилучили прямою червоною карткою. Петровці пробиває по центру, 1:0.

Такий гол розізлив гостей і вже в наступній атаці Загорчак проривався у штрафний майданчик Дерцена, де був збитий захисником. Безсумнівний пенальті. Вирок впевнено реалізовує Лукіяник, 1:1.

На 61-й хвилині після метушні в карному майданчику гостей, нападник Дерцена пробиває, але голкіпер впорався з таким ударом. Гру знову, як і в першому таймі, контролювали підопічні Пінджолі.

Після цього гра поступово переміщалась в центр поля. Доки на 80-й хвилині, Данканич не вийшов на побачення з голкіпером, але Марко знову рятує свою команду.

Під кінець поєдинку головний арбітр був змушений зупинити гру. Це було спричинено масовою штовханиною за участі гравців та вболівальників. Але все завершилось мирно. Команди не встигли розпочати гру, як арбітр знову зупинив гру. Цього разу через неприємне зіткнення Загорчака із захисником суперника в центрі поля, але все обійшлось.

Кінець гри виявився напруженим для гостей. Підопічні Іваниці в меншості змогли витримати фінальний штурм і здобувають одне очко.

Це була гра імені голкіпера гостей та нереалізованих моментів.
 
 
Арбітри: Лялюк М., Модник М., Полончак М.
Делегат – Попович В.М.

с.Дерцен, глядачів 200
 
ФК «Дерцен» – ФК «Баранинці»1:1

Голи: Петровці, 61 (пен.) - Лукіяник, 62 (пен.).

Дерцен: Валентин Гецко, Олександр Кузьма, Ян Кобака, Олександр Пінджоля, Роман Недемок, Василь Петровці, Анатолій Рипкович, Роман Мідянчик, Андрій Харченко, Іван Данканич, Олександр Русин.
Запасні: Юрій Цітак, Володимир Кузьма, Олег Козуб.
Тренер: Олександр Пінджоля.

Баранинці: Костянтин Марко, Ярослав Фаринич, Дмитро Опаленик, Юрій Жидик, Станіслав Уста, Віталій Медведєв, Сергій Прокопець, Рудольф Балажинець, Артем Ухатюк, Ярослав Костик, Євген Лукіяник, Євген Загорчак.
Запасні: Юрій Опаленик, Євген Загорчак, Богдан Дзямко, Владислав Андрусь, Ярослав Заяць, Ігор Джуджук.
Тренер: Михайло Іваниця

Попередження: Опаленик Ю. 87, Дзямко 82, Уста 30, Мєдвєдєв, 6 – Кузьма 60, Петровці, 17.

Вилучення: Балажинець 58.
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1309 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: