Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Десятихвилинний камбек "Колоса" (ФОТО)
20:20
Десятихвилинний камбек "Колоса" (ФОТО)
У другому таймі іванівська команда зуміла трьома голами забезпечити собі підсумкову перемогу.

Десятихвилинний камбек В Іванівцях відбувався доволі статусний поєдинок у цьому турі, адже зустрічались діючий чемпіон та бронзовий призер минулого сезону.

Господарі розпочали гру з гострих атак та Лозинець марнував свої нагоди, а гості, які змушені були діяти від захисту реалізували чи не перший свій гострий момент. На 12-ій хвилині Федак протягнув м’яч правим краєм, віддав у центр на Турецького, який знайшов у штрафній Волошина, і форвард влучно пробиває з 10 метрів – 0:1.

Впродовж першого тайму на полі була доволі жорстка гра, через яку страждали здебільшого гості. Так на 32-ій хвилині отримав ушкодження Олександр Лукачина і не зміг продовжити гру.

Іванівці постійно насідали на ворота суперника, однак у позиційних атаках у них мало, що виходило, а велика кількість стандартів також не приносила результату. На 38-ій хвилині після розіграшу кутового Пінджоля подав справа та Стець пробиває головою вище воріт. На 43-ій хвилині ще один корнер на завершенні якого Ільницький з семи метрів влучає у стійку із зовнішньої сторони.

У другому таймі атаки колоскових були більш ефективними. На 54-ій хвилині центральний захисник Гичка підключився до атаки лівим краєм, здійснив простріл з флангу, який замкнув на дальній стійці 33-річний Пінджоля – 1:1.

Лінці вкрай рідко загрожували воротам Гудивока, один з таких моментів виник на 56-ій хвилині після удару Костика з 24 метрів, воротар з другої спроби накрив шкіряного. У відповідь двічі завдавав ударів Пінджоля, спочатку з 18 метрів трохи вище цілі, а за хвилину з 15 метрів струсонув поперечку. Іванівці не зупинялись і ще за мить Гичка вривається у чужу штрафну, прокидує м’яч повз одного опонента і отримує підніжку від іншого, Анатолія Лукачини, тож арбітр призначає пенальті, який реалізовує Лозинець – 2:1.

Ще за п’ять хвилин Іванівці довершують камбек третім голом: після удару півзахисника Колоса Русина Кривенько відбиває перед собою, а Стець був першим на добиванні – 3:1.  

В заключні двадцять хвилин ініціативу перебрали зіркові, проте організаційні дії в нападі були на невисокому рівні і Колос спокійно довів цю гру до перемоги.

Команда Бундаша продовжує гонитву за Нижнім Коропцем і готується до виїзду в Кінчеш. Зірка за тиждень на власному полі зіграє із лідером чемпіонату. 


ФК «Колос» (Іванівці) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – 3:1 

Голи: Пінджоля, 54, Лозинець, 59 (пен.), Стець, 64 – Волошин, 12. 

Колос: Василь Гудивок – Михайло Ковач, Михайло Калій, Сергій Гичка, Сергій Бобик (Сергій Клочанка, 74) - Мирослав Ільницький, Олександр Пінджоля (Мирослав Бундаш, 72), Юрій Стець, Сергій Русин, Валентин Напуда (Олександр Меденцій, 74) - Михайло Лозинець (Валерій Тенгеричан, 83).
Тренер – Мирослав Бундаш.

Зірка: Дмитро Кривенько - Юрій Жидик (Василь Рущак, 80) Анатолій Лукачина, Юрій Чульба, Євген Обдирко - Владислав Турецький, Ярослав Костик, Олександр Лукачина (Деян Пеца, 32 (Ростислав Фрінцко, 68), Юрій Федак (Юрій Левкулич, 73), Михайло Романко (Станіслав Костик, 60) - Мирослав Волошин.
Тренер – Олександр Пеца.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 591 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: