Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Десятихвилинний нокаут від "Зорі"
20:03
Десятихвилинний нокаут від "Зорі"
На жаль, повторити подвиг з «Дніпром-1» у грі з командою Ліги Європи не вдалося.

Десятихвилинний нокаут від Луганській «Зорі» ми програли з рахунком 0:3. Ми провели хороший перший тайм, мали нагоди забити, але перші 15 хвилин другого тайму стали для нас справжнім кошмаром. У підсумку програємо другу гру вдома, але зберігаємо місце в турнірній таблиці.

Хоча і починався матч доволі оптимістично, попри снігопад та, внаслідок цього, важке поле. Цей поєдинок наша команда грала за звичним складом і схемою: 3 центральних захисника, 2 латералі, троє в центрі та два нападники – тільки замість Ткачука Голодюк, і Шиндер на вістрі.

Підопічні Василя Кобіна відразу увімкнули темп і намагалися грати першим номером, заволодівши м’ячом. На 13-ій хвилині міг забивати Шиндер. Він увірвався у штрафну зліва карного майданчика, грамотно відтиснув захисника корпусом і двічі пробивав по воротам – обидва рази виручив голкіпер. За 10 хвилини Нурієв виводив на ударну позицію Меліченка  з іншого флангу, але і його удар прийшовся мимо.

Гості отямилися і нагадали що вони взагалі-то бронзові призери минулого чемпіонату лише у другій половині тайму. Вони перехопили м’яча, відсунули гру на чужу половину поля і почали потрохи атакувати позиційно. Найбільш вигідний момент був у Кабаєва на 33-ій, коли той пробрався у чужу штрафну і небезпечно пробивав.

Таким запам’ятався перший тайм, а ось початок другого кожен вболівальник «Минаю» готовий надовго забути. У період з 53 до 61 хвилини ми пропустили тричі… Спочатку прогавили втечу Громова сам-на-сам із голкіпером і добивання Кочергіна, потім Каніболоцький невдало зіграв на виході і це призвело до голу головою Іванісені після подачі зі штрафного. А довершило катастрофічну 15-ти хвилинку гол Гладкого – 0:3.

Звісно, після такого нокауту зібратися було вкрай важко. Хоч закарпатці не впали духом та провели наступні 25 хвилин, атакуючи ворота учасника Ліги Європи.

Особливо старався в атаці Нурієв – у нього були моменти як з гри, так і зі стандарту. Гол престижу мав забивати Меліченко, але його удару після зміщення з флангу в центр штрафної не вистачило декілька сантиметрів аби стати голом.  На жаль, це був не наш день.

У підсумку 5 поразка в УПЛ. Хоч рахунок і не по грі.

Наступний свій матч наша команда проведе в Кубку України – в середу, 2 грудня, в Олександрії в рамках 1/8. В чемпіонаті зіграємо в суботу, 5 грудня, із донецьким «Шахтарем».


«Минай» - «Зоря»  0:3

Голи: Кочергін, 53, Іванісеня, 58, Гладкий, 61.

 «Минай»:  Каніболоцький, Книш (Шпак), Саків, Лопирьонок (Маємбе), Матіч (Малепе), Меліченко, Голодюк (Ткачук), Сніжко (Хахльов), Нурієв, Пиняшко, Шиндер

«Зоря»:  Васіль, Фаворов, Вернидуб (Назарина), Абу Ханна, Циганікс, Іванісеня, Юрченко, Кочергін (Гринь), Гладкий (Перович), Кабаєв (Чайковський), Громов (Аллахар)

Попередження:  Голодюк, Шиндер, Нурієв - Вернидуб
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 340 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: