Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дийда та Баранинці не визначили сильнішого (ФОТО)
22:22
Дийда та Баранинці не визначили сильнішого (ФОТО)
Двобій лідерів другої групи пройшов у рівній боротьбі, без забитих голів.

Двобій лідерів другої групи пройшов у рівній боротьбі, без забитих голів.

Обом командам не вдалось сьогодні показати якісний та ефективний футбол. Стартова активність гравців призвела до небезпечних моментів. Навісну передачу Барти замкнув ударом головою Розман, але в руки голкіперу. Біля інших воріт Волошин вивів на ударну позицію Ковтана, який з 15 метрів пробив біля стійки повз ворота.

Наступних гольових епізодів глядачам довелось чекати досить довго. Спостерігалась невелика перевага у грі за номінальними гостями, які більше загружали своїх атакуючих гравців роботою та серйозно потурбувати Юрія Славіка їм довелося лічені рази. Напруга в матчі наростала і подекуди жорстку і безкомпромісну гру арбітру доводилось заспокоювати гірчичниками. Так одразу три жовті запалив перед Пономаренком, Балажинцем і Коханом після невеликої сутички на полі.

Трохи кумедним фактом виявилося відсутність ігрових футболок у запасних гравців Баранинців, а обмінятися з гравцем який сходить арбітр, згідно правил, заборонив. Тому вже на другий тайм резервісти доклеїли собі інші номери чорною ізолентою.

Друга половина гра також проходила у спокійному руслі, обидві команди грали обережно. Максимальна гострота біля воріт Дийди виникла після рейду лівим флангом Лукяника і небезпечним прострілом вздовж воріт та ніхто з червоно-білих не встиг замкнути передачу, а захисник виніс круглого на кутовий.

Підопічні Гіді у свою чергу лише завдяки стандартам наближались до штрафної Ізайа. Активність гравців була зосереджена в більшій мірі у середині поля та на підступах до штрафної.

Дийда та Баранинці сьогодні краще зіграли в захисті, ніж в атаці, тому нульова нічия цілком закономірний результат.


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Юрій Шимон
Делегат – Іван Кувік

с. Кінчеш. Глядачів 250

ФК «Дийдо» - ФК «Баранинці» 0:0

Дийдо: Юрій Славік, Роланд Антал, Юрій Береш, Юрій Кохан, Іван Ковач, Габор Кемень, Михайло Куцкір, Чобо Кемень, Віктор Парада, Ференц Барта, Олександр Розман.
Тренер: Гіді І.

Баранинці: Андрій Ізай, Володимир Товт, Денис Чокнадій, Ярослав Бринько, Михайло Медведєв, Михайло Дзьоба, Рудольф Балажинець, Євген Лукяник, Олександр Пономаренко, Ярослав Волошин, Ярослав Ковтан.
Тренер: Бисага І.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: