Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дийда втримує перемогу з Береговом
00:07
Дийда втримує перемогу з Береговом
Після місячної перерви учасники чемпіонату області знову вийшли на поля краю, де розпочали друге коло Вищої ліги Закарпаття з футболу.

Доволі було цікаво побачити берегівське дербі після перерви у чемпіонаті. Берегівчани паузу заповнили тренувальним збором. Головний тренер Мирослав Бабяк намагався привити команді один стиль гри, а також спробував колектив налаштувати фізично, що згодом і було на полі.

Перші хвилини матчу залишилися за дідівськими футболістами, адже одна з перших небезпечних атак закінчилась голом. Михайло Куцкір навісив у карний майданчик гостей із лівого флангу. У штрафній усіх переграв Ференц Барта – 1:0.

Такий початок трохи засмутив берегівчан, але те що далі відбувалось на полі не могло не радувати гостей. Спочатку момент з’явився у Василя Луці, який вийшовши віч-на-віч з Юрієм Славіком не зміг останнього переграти. Далі удар Юрія Віщака. Декілька подач від Золтана Варги змушували захисників "Дийди" відбиватися з усіх сил. Берегівчани перегравали своїх суперників по всім параметрам, але це не призводило до результату. Хороші моменти до кінця тайму не реалізували Василі Луця та Ковтун. Ще декілька разів надійно грав голкіпер господарів Юрій Славік.

Другий тайм знову активно розпочали господарі. Декілька стрімких атак завершувалась сумбуром у захисті Берегова. А на 50-ій хвилині підопічні Іштвана Гіді подавали кутовий. Михайло Микуланинець намагався винести м’яч із карної зони, але зробив це не вдало, адже скинув "шкіряного" на ногу Михайла Куцкіра, той з десяти метрів не схибив – 2:0. Що відбувалось далі важко назвати справедливістю. Господарі відчувши безпечну перевагу у рахунку відійшли у захист, а берегівчани розпочали свій "штурм". Василю Луці потрібно чи то сходити до "ворожки", чи просто помолитися, адже в той день форвард берегівчан міг забивати стільки, що результат був непристойним для дийдівців. Та Василь хибив. Момент за моментом. Удари майже в притул до голкіпера просто не влучали у площину воріт. Лише у другому таймі було нараховано таких моментів п’ять. Не щастило у цьому матчі і Тіберію Кейсу, який маючи свої нагоди також не влучав у площину воріт.

Дуже оживив гру Віктор Парада, який вийшов на заміну у другому таймі. Було видно, що колишній гравець ФК "Дийдо" грав з високою мотивацією. Він часто загострював гру команди в атаці, яка частіше закінчувалась небезпечним моментом.

На 72 хвилині саме Віктор віддав передачу на Ковтуна. Останній включивши свої швидкість прорвався у шістнадцятку господарів де захисники „Дийди” порушили правила на ньому. Пенальті вдало пробив Сергій Гичка – 2:1.

Остання хвиля атак не дала берегівчанам результату, хоча були вони близькими до зароблених очок.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 873 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: