Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дийдівці дістають від Ужгорода п’ять (ФОТО)
22:43
Дийдівці дістають від Ужгорода п’ять (ФОТО)
Підопічні Івана Шанти за один тайм здобули розгромну перемогу.

Дийдівці дістають від Ужгорода п’ять (ФОТО) Перед грою виникли спори з приводу права участі у матчі Роберта Гегедоша, який мав укладений попередній контракт з ужгородською «Говерлою». У підсумку Гегедош з'явився на полі у другому таймі і доклав зусиль до погрому суперника. Правомірністю виходу на поле у складі «Ужгорода» цього гравця мають зайнятися відповідальні за проведення змагань ФФЗ.
    
Сам матч проходив у середньому темпі. З боку гостей вся загроза йшла від одного гравця. Ференц Барта двічі гостро прострілював у штрафну. У першому випадку ніхто не встиг замкнути, у другому – удар Розмана з восьми метрів заблокував захисник. Добряче довелось попрацювати Лютнянському після удару того ж Барти зі штрафного по центру з 22 метрів.

Господарі з часом почали прибавляти у грі, створюючи свої моменти. Бандурович з 20 метрів пробив над воротами. Після подачі з права від Реплюка удар Скунзяка головою прийняла на себе стійка.

Після обрізки на своїй половині поля Реплюк вибігав на ворота та був збитий Берешом на вході у штрафну. Арбітр розібрався у цій ситуації і призначив штрафний удар. З 16 метрів Куделко пробив значно вище рамки.

Найепічнішим промахом запам’ятався Скунзяк. Після проходу Пиняшка правим краєм штрафної і прострілом Іван з двох метрів пробив вище пустого кута воріт.

На початку другої половини гри Барта пробивав з свого правого краю, воротар відбив. На 40-ій хвилині Бако подав з лівого флангу, а Ількович з близької відстані переправив круглого головою у ворота. 1:0.

Ужгородці дуже легко проходили дийдівську оборону. Склалося враження, що у гостей опустилися руки і вони втратили надію на позитивний результат. Гегедош прострілив у штрафну на Реплюка та його удар з семи метрів пройшов вище воріт. Бако відміннною передачею вивів Пиняшка на ворота. Василь покотив лівіше на Реплюка, який забивав вже у практично пусті ворота. 2:0.     

Оржеховський запустив у прорив Гегедоша по правому краї. Роберт вийшов один в один і технічно перекинув кіпера. 3:0.

Ще за дві хвилини Пиняшко поборовся за м’яч до кінця у штрафній суперника і відкинув Горському, який з трьох метрів пробив повз воротаря. 4:0.

Останній гол влетів у ворота «Дийдо» після обрізки перед своєю штрафною. Ковчар перехопив шкіряного, зблизився з воротами і точно пробив з 12 метрів. 5:0.

Підопічні Гіді вперше зазнають такої прикрої поразки, не показавши своєї гри. «Ужгород» впевнено перемагає берегівців та їх участь у фіналі залишається під питанням. Потрібно дочекатись вердикту з приводу права участі Гегедоша у цьому матчі.   


Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Тарас Шопа
Делегат матчу – Віталій Демяненко
 
С. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50
 
ФК «Ужгород» - ФК «Дийдо» 5:0

Голи: Ількович, 40, Реплюк, 44, Гегедош, 51, Горський, 53, Ковчар, 62.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Ерік Гречка, 58), Василь Горський, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Павло Оржеховський, Микола Ількович (Роман Білінський, 53), Іван Бандурович (Олександр Ковчар, 47), Олександр Бако, Іван Скунзяк (Роберт Гегедош, 36), Михайло Реплюк, Василь Пиняшко.
Тренер – Іван Шанта.

Дийдо: Юрій Славік, Роланд Антал, Юрій Береш (Михайло Куцкір, 58), Володимир Лісаченко, Іван Ковач (Володимир Головачко, 58), Ференц Барта, Адам Пушкаш, Роберт Давід (Габор Кемень, 39), Роберт Товт, Олександр Розман, Олександр Грицкевич.
Запасні: Іштван Шош.
Тренер – Іштван Гіді.

Попередження: Береш, 32, Розман, 46, Ковач, 47, Барта, 47, Пушкаш, 52. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1312 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 міша  
0
фінал коли буде?

الاسم *:
Email *:
كود *: