Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Дийдо» і «Баранинці» за крок від медалей
00:31
«Дийдо» і «Баранинці» за крок від медалей
Після перемоги над «Витязем» у минулому турі, ФК «Дийдо» зробив вагому заявку на один із комплектів нагород.

Після перемоги над «Витязем» у минулому турі, ФК «Дийдо» зробив вагому заявку на один із комплектів нагород.

Програвати домашній поєдинок із «Соколом» аж ніяк не входило в плани господарів. Це чудово розуміли гравці, тож і налаштувалися відповідним чином. Кінчешські футболісти теж на милість господарям здаватися не збирались. Матч вийшов бойовим. Гравці по ходу гри не шкодували ні себе, ні суперника. Арбітр матчу Петро Котубей нагородив футболістів цілим букетом жовтих карток і не тільки. Біля п’ятнадцяти гірчичників побачили перед собою гравці обох команд. Якщо до них додати ще дві червоні, то це вже перебір. У таких випадках фахівці говорять, що арбітр не впорався з грою, а картки – тільки наслідок. Ми добре знаємо, що Котубей зловживає картками. Він справді хороший арбітр, але не грав футбол і не завжди може відрізнити хитрість від спортивної боротьби. Кишеню з картками йому слід зашити. Така кількість карток для команд завжди має негативні наслідки. Арбітру слід про це думати.

Господарі володіли ініціативою упродовж усього ігрового часу. У першому таймі по-справжньому небезпечних моментів біля воріт «Сокола» було не так уже й багато. Гості захищалися відчайдушно, хоча саме в першому таймі і був забитий єдиний гол у матчі. Господарі розіграли штрафний, м’яч відкинули на Качова і Роланд наніс невідпорний удар. На 40 хвилині гості залишилися в меншості. Досвідчений Мирон Баб’як жорстко зустрів суперника, тож арбітр запалив перед Баб’яком червоне світло.

На 51 хвилині ще один кінчешський футболіст залишив межі поля. На цей раз червона картка була показана Лодомиряку. Залишившись удев’ятьох, «Сокіл» не дозволив господарям збільшили рахунок у грі, хоча моментів було достатньо. Не змогли завершити атаки своїх партнерів Крістіан Антал та Михайло Куцкір, які принаймні могли записати на свій рахунок хет-трик. Хорошу нагоду змарнував і Золтан Сорко. А ось гості ледь не зрівняли рахунок. Йосип Вароді мав чудову нагоду, але видно це був не день «Сокола».

Перемога практично забезпечила Дийдо комплект медалей. Питання стоїть, тільки якого ґатунку.

Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 853 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: