Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дийдо не помічає Оболонь
19:08
Дийдо не помічає Оболонь
Підопічні Іштвана Гіді впевнено крокують до фіналу.

Підопічні Іштвана Гіді впевнено крокують до фіналу.

Ці суперники уже мали нагоду помірятись силами у півфіналі зимової першості краю. Тоді, нагадую, синьо-білі здолали суперника з рахунком 1:0. А, власне, у першому чвертьфінальному поєдинку кубка області «Дийдо» переграло візаві з рахунком 2:0. Хороша заявка на вихід до наступного етапу. Але «Оболонь» в епіцентр берегівського районного футболу приїхала виключно за перемогою з комфортним рахунком…

Отже стартовий свисток досвідченого рефері Василя Качура під акомпанемент вболівальницько-духового оркестру команди господарів і, як не дивно, вперед помчали підопічні саме граючого тренера хустян Олександра Браєра. Їх домінантність тривала до 11 хвилини, згодом гра вирівнялась. Перший небезпечний момент створили гравці Гіді. На 13-ій метрів з 20 у ближній кут Ярослава Бучка пробивав Чобо Кемень. Кіпер на місці. Паритет за ударами в площину воріт через дві хвилини відновлює Микола Росоха. Юрій Славік теж впорався зі своєю роботою.

На 20 хвилині біля воріт команди гостей була справжня пожежа. Спочатку голкіпер парирує удар метрів з 11. Згодом другий поспіль кутовий і Чобо Кемень забиває уже в порожні ворота.

Сьогоднішній матч, до слова, споглядало близько тисячі вболівальників. І в передвеликодній день взяття воріт Бучка для них було найбільшим подарунком. Пахло другим голом. Повсякчас правим флангом захист «Оболоні» рейдував Ференц Барта. Бракуввало завершального удару. На 40 хвилині гості фолять поруч з власним карним. Тягнуло на фол останньої надії, щоправда нападник «Дийдо» йшов у бік від воріт. Як наслідок, попередження. Стандарт виконує Адам Пушкаш. А ще через три підопічні Іштвана Гіді перевагу подвоюють. Простріл зліва замикає Олександр Розман. Гол за попереднім сценарієм. Роберт Пилип під завісу першої сорокап’ятихвилинки міг один гол відквитати. Точності не вистачило.

Другий тайм, принаймні початок, також за «Дийдою». Уже на 48 хвилині рахунок міг стати розгромним. На побачення Чобо Кемень запросив Ярослава Бучка. Нападник повинен був запитати у воротаря: «Куди пробити?» і забити. М’яч дивом летить над поперечиною. На 53 Роберт Давід знову випробовує нерви уболівальників. Віч-на-віч голеадора з воротарем і незрозумілий пас назад. Після удару Ковача м’яч з лінії воріт виносить захисник. Ще через хвилину той же Давід знову був переможений в дуелі один в один. Михайло Томишин за мить міг звести рахунок до мінімуму. Він пробивав з 10 метрів. Юрію Славіку, браво!

На 63 лівим флангом мчить Чобо Кемень, кращий у сьогоднішньому матчі, робить філігранну передачу на Адама Пушкаша. Останній б’є чи подає невідомо куди. «Дийдо» за дві хвилини залишається в меншості. Іван Ковач за небезпечну гру отримує друге попередження і йде відпочивати.

Варто відзначити ще й екс-гравця «Поляни» Береша. Юрій нинішньої днини міцно зв’язав захисні редути «Дийдо». Інший захисник, також екс-гравець «Поляни» на табло малює 3:0. Я про Юрія Кохана. Той після штрафного зправа проштовхує м’яч у ближній кут. До побачення, телебачення. Точніше «Оболонь». У кубку… Микола Росоха за 5 хвилин до закінчення основного часу змушений був забити гол престижу. М’яч просвистів поруч зі стійкою. Ось, власне, і все. Та й, думаю, достатньо на сьогодні.

Віталій Біровчак
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1040 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: