Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Дийдо" продовжує перемагати (ФОТО)
14:46
"Дийдо" продовжує перемагати (ФОТО)
В останньому матчі групового етапу підопічні Іштвана Гіді переграли господарів поля.

Підопічні Іштвана Гіді вже забезпечили собі вихід до наступного етапу і могли дозволити собі передишку, але цю команду потрібно знати. На поле з перших хвилин вийшов практично весь основний склад.

«Дийдо», не дивлячись на важке поле, з перших хвилин захопив ініціативу. По місцю інсайдів постійно вривалися у вільні зони Розман та Грицкевич. У центрі поля активно діяли Барта, Ковач, Товт. Постійно підключався до атаки захисник Юрій Кохан. Саме Юрій і відкрив рахунок у грі на 7 хвилині. Після чергового підключення до атаки Юрій опинився саме в тому місці, куди відскочив м’яч. Досвідченому гравцю нічого не залишилося, як переправити м’яч у ворота. Ще хвилин 10 дийдовці домінували на полі, а потім гра підрівнялася.

Великий об’єм роботи в «Сокола» виконували Корпош, Лучин, Яхимець. Почали загострювати гру Батка та Вароді. Але до справжніх гострих моментів у «Сокола» не доходило. А ось атаки «Дийдо» були значно гостріші.

Після перерви малюнок гри не змінився. Багато боротьби в центрі поля, і зовсім мало гольових моментів. Тренери дали можливість пограти більшості із заявлених на матч гравців, але нікому з них внести гостроту в дії команди не вдалося. По великому рахунку «Дийдо» вже нічого не було потрібно, але у них було достатньо майстерності, щоб не дати нічого зробити суперникам. Зрозуміло, що корективи внесло й дуже важке поле. «Дийдо» більше не забив, а «Сокіл» такої можливості не мав.

Таким чином, «Дийдо» – переможець. У них максимум – 9 очок: 11 забито і нуль пропущено. У «Сокола» нуль очок, нуль забито і 6 пропущено. За всіма параметрами друга путівка мала дістатися «Витязю». У них 3 забито і 2 пропущено, але тільки 3 очки. У«Локомотива» 6 очок: 3 – забито і 9 пропущено.

Уже 23 лютого і «Дийдо», і «Локомотив» дізнаються, хто стане їхніми суперниками в 1/4 фіналу Зимової першості області.


Арбітри: Віталій Лофинець
Асистенти: Олександр Абель, Крістіан Ліб.
Делегат – Ряшко М.
 
Кінчеш, селищний стадіон. 100 глядачів
 
ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Дийда» (Дідово) – 0:1

Голи: Кохан, 7.

ФК «Сокіл» (Кінчеш): Віталій Фанта (Владислав Тренич, 36), Ян Жидик, Олександр Глива, Андрій Лобанов, Роман Дем’ян (Віталій Піняшко, 50), Олександр Яхимець, Іван Корпош, Віталій Лучин, Йосип Вароді (Владислав Дем’ян, 40), Жолт Батка (Дмитро Зубанич, 45), Роман Мишанич.
Запасні: Степан Луб, Віктор Зубанич.
Тренер – Віктор Микита.

ФК «Дийда» (Дідово): Юрій Славік (Іштван Шош, 36), Юрій Береш (Чобо Кемень, 36), Юрій Кохан, Норберт Попович, Роберт Товт, Іван Ковач, Володимир Головачко, Ференц Барта, Володимир Лисаченко, Олександр Грицкевич, Олександр Розман.
Запасні: Михайло Куцкір, Роланд Антал.
Тренер – Іштван Гіді.

Попередження: Ковач, 58.
Степан Селменський "Спорт Тайм"
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 846 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: