Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Дийдо» витіснило «Витязь» із трійки призерів
22:08
«Дийдо» витіснило «Витязь» із трійки призерів
У центральному матчі першої ліги Західної зони друга команда турнірної таблиці «Витязь» Концгазо приймала поки-що третій клуб «Дийдо».

У центральному матчі першої ліги Західної зони друга команда турнірної таблиці «Витязь» Концгазо приймала поки-що третій клуб «Дийдо».

У випадку перемоги гостей вони б піднялися на сходинку вище. Позаяк різниця між ними складала всього 1 очко.

Підопічні Іштвана Гіді на Ужгородщину приїхали виключно за трьома заліковими пунктами, тож відповідно розпочали агресивно і в першу 10-хвилинку не дозволяли супернику перейти власну половину поля. «Дийдо» контролювало м’яч, масовано атакувало, щоправда гостроти біля воріт «Витязя» не було. Поступово гра вирівнялась, відтак змістилась до центру поля. На 17 хвилині гості створили перший напівмомент. Несильний удар метрів із 12 парирує Андрій Ваш. Через 3 хвилини Роланд Антал пробиває з-за меж штрафного майданчика, м’яч пролетів поруч з ближньою стійкою.

Стиль першої половини 45-хвилинки аж ніяк не характерний для «Витязя». Оскільки упродовж останніх матчів концгазькі футболісти грали першим номером, відповідно першими відкривали рахунок. Як наслідок, команди-суперниці були змушені відіграватися. Кінцеві результати цих поєдинків – уже зовсім інша історія. Тож Ференц Зизич, певно, змінив тактичну побудову гри. «Дийдо», яке набрало форму у другому колі, нічийний результат не влаштовував. Небезпека біля воріт якраз команди Іштвана Гіді виникла на 28 хвилині. Андрій Гаврилів лівим флангом увірвався до штрафного суперника і наніс удар у ближній кут. Голкіпер обрав правильну позицію, як підсумок заволодів м’ячем. У відповідь на 33 хвилині «Дийдо» заробляє небезпечний стандарт. До воріт метрів так зо 25. На удар наважився Золтан Сорко. Андрій Ваш – на висоті. Голкіпер парирує м’яч на кутовий. Виконання корнеру було ще більш небезпечним. Крістіан Антал головою замкнув подачу і, здавалося б, м’яч вже летить за комір Ваша. Та Андрій знову відбиває шкіряного у карколомному стрибку.

На жаль, окрім жорсткої гри у виконанні господарів майже нічого не пригадується. На 39 хвилині Віктор Парада блискуче проходить до штрафної «Витязя» і наносить потужний удар, добряче потрусивши стійку. Через 2 хвилини уже підопічні Ференца Зизича повинні відкривати рахунок. Подачу з кутового головою замикає Сергій Товтин, та воротарі, принаймні, у першому таймі, невразливі. На 45 хвилині Гаврилів пробивав з гострого кута та ще й із дальньої позиції, але голкіпер «Дийдо» знову ж таки залишає рахунок сухим.

На 46 Іван Скунзяк пройшов лівим краєм і опинився на вигідній ударній позиції, щоправда відпасував на вільного Мілана Гартмана. Останньому дещиці не вистачило, аби м’яч опинився у сітці воріт. Через хвилину небезпечно пробиває Гаврилів, та воротар знову на місці. На 52 хвилині точним пасом Пфайфер на побачення з голкіпером виводить Гартмана. Останній не схибив, проте асистент арбітра фіксує положення «поза грою».

Початок другого тайму проходив уже за протилежним першому сценарієм. «Витязь» виглядав значно цікавіше. Принаймні до 60 хвилини, коли Михайло Куцкір виходить на побачення з Вашем, переграє його і м’яч впевнено котиться до першого голу. Героєм епізоду став Анатолій Пеца, який вибив круглого з лінії воріт.

На 64 хвилині «Дийдо» усе ж відкриває рахунок. Після подачі кутового помилкою в захисті скористався Андрій Орос. Він пробив у ближній кут. 1:0.

66 хвилина зустрічі. На побачення з голкіпером виходить Чобо Кемень. Тож Пфайфер, який програвав у швидкості нападнику, зносить останнього. За фол останньої надії арбітр чомусь показує захиснику гірчичник, а не червону картку. «Дийдо» по-максимуму витиснуло зі стандарту. Олександр Антал пробив точнісінько у дев’ятку. 0:2.

Тільки опісля другого пропущеного голу «Витязь» оговтався і, зрозумівши, що програє, пішов у наступ. Та до закінчення основного часу залишалось 15 хвилин. На 82 у контрвипад мчав Чобо Кемень. На правому фланзі проти нього жорстко грає Пфайфер, за що отримує другу жовту картку і покидає поле. Через 4 хвилини Іван Скунзяк міг один гол відквитати, отримавши пас по центру лінії штрафного майданчика, наніс точний удар у правий від кіпера кут воріт. Хорошим сейвом воротар удар парирує.

«Дийдо» та «Баранинці» залишають «Витязь» поки поза трійкою призерів.


ФК “Вітязь” Концгазо - ФК “Дийдо” Дийдо 0:2

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 899 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: