Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дийдо впевнено перемагає мукачівців (ФОТО)
20:23
Дийдо впевнено перемагає мукачівців (ФОТО)
Команда з Дідова продовжує йти впритул до лідера.

Дийдо впевнено перемагає мукачівців (ФОТО) Гра у Дідові розпочалась трохи пізніше, так як пятеро гравців Мукачева, декількома годинами раніше, відіграли матч за юніорів Говерли в Ужгороді. 

З самого початку зустрічі команди увімкнули максимальні швидкості. Господарі одразу встановили контроль над грою, частіше просуваючись вперед.

Та першими відзначились небезпечним моментом гості. Нурієв відгукнувся на довгу передачу, втік від опікуна і з правого краю штрафної здійснив простріл, який намагався замкнути Антошин та його заблокували.

Під кінець першої десятихвилинки команди обмінялись ударами по центру з 16-18 метрів. У червоних бив Пушкаш, у мукачівців – Нурієв. В обох випадках воротарі зіграли надійно.

Та вже на 14-ій хвилині після подачі з правого флангу Куцкір зумів прийняти передачу і пробити з восьми метрів. 1:0.

Напруга у матчі наростала, гравці грали жорстко, тому гра часто зупинялася свистками арбітра. Гаряча підтримка дийдівськіх вболівальників підганяла господарів вперед. І через десять хвилин, підопічні Гіді вдруге відзначились. Грицкевич з правого краю навісив у штрафну, де Барта продовжив передачу, а ніким не прикритий Куцкір з шести метрів розстрілює ворота Сільваші. 2:0.

Один з нечастих проривів до володінь Славіка влаштували Рацин та Антошин, які на правому фланзі пройшли оборону і Рацин вискочив під гостри кутом на ворота, але не поцілив у дальню «шістку».    

Під ендшпіль першого тайму Габор Кемень красивим ударом зі штрафного (який заробив Гогерчак, при прийомі зігравши рукою) з правого краю, забив третій гол своєї команди. Та вже менш як за хвилину, гості зуміли відповісти, розпечатавши ворота Славіка. Це Нурієв добряче приклався. 3:1.

По перерві підопічні Сільваші діяли більш активно, але без відчутних загострень. Натомість господарі впевнено вели гру в потрібному їм темпі. Вони щільно зустрічали гостей на своїй половині, виграючи більшість єдиноборств. Роберт Товт довгою передачею запустив у прорив Грицкевича, який вийшов практично сам на сам, але пробив у голкіпера. На 65-ій хвилині Ференц Барта ударом з 18 метрів під перекладину збільшив перевагу свого клубу. 4:1.

На екваторі другого тайму біло-сині перехопили ініціативу і створили декілька цікавих епізодів біля чужих воріт. Нурієв відкинув під удар Хмілю, та постріл Михайла з 16 метрів Славік зловив. Далі вже сам Нурієв випередив у забігу Береша і цілив у дальній кут, але не точно. Трачук закинув у штрафну на Пилипа, але Віктор намагаючись зіграти в один дотик, у боротьбі із захисником, з 10 метрів пробив заслабо.

Відтак, Дийда реваншується за поразку у першому колі і вибиває Мукачево із претендентів на золото.    
 

Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Валерій Шкура, Томаш Бабич
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Дідово, глядачів 500
 
ФК «Дийдо» - ДЮФК Мукачево 4:1

Голи: Куцкір, 14, 25, Г. Кемень, 45, Барта, 66 – Нурієв, 45+1.

Дийдо: Юрій Славік (Іштван Шош, 81), Юрій Береш, Роланд Качов (Норберт Поповіч, 46), Адам Пушкаш, Юрій Кохан, Габор Кемень (Ерік Орос, 81), Роберт Товт, Ференц Барта, Іван Ковач, Михайло Куцкір (Ендре Тар, 57), Олександр Грицкевич (Володимир Головачко, 59).
Тренер – Іштван Гіді.

Мукачево: Золтан Сільваші-молодший, Юрій Костак, Руслан Гогерчак, Віталій Трачук, Віктор Пилип, Дмитро Рацин (Роман Титик, 71), Михайло Трухан, Олександр Бако, Дмитро Антошин (Михайло Хміль, 63), Іван Данканич (Пейтер-Пал Буда, 52), Анатолій Нурієв.
Запасні: Володимир Дядюк.
Тренер – Золтан Сільваші.

Попередження: Товт, 5 – Гогерчак, 16, Бако, 23, Пилип, 49, Трухан, 77.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 976 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: