Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Дийдо» зупиняє «Локомотив»
18:50
«Дийдо» зупиняє «Локомотив»
Підопічні Іштвана Гіді піднімаються на третю сходинку

Підопічні Іштвана Гіді піднімаються на третю сходинку.

До 4 туру 2 кола команди підійшли з однаковим очковим багажем – по 24. Щоправда, завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів гості дислокуються у турнірній таблиці на сходинку вище. Юнацькі колективи розписали дещо прогнозовані 3:0. «Локомотив» ж бо бореться за комплект нагород. Наразі чопські футболісти на заслуженій третій позиції. Перемога кожній з дорослих команд, принаймні до завтрашньої днини гарантувала б також третю сходинку.

Уже на 3 хвилині «Дийдо» збільшує свої шанси на медалі. Підопічні Іштвана Гіді забивають швидкий гол. На завершальній фазі атаки холоднокровно зіграв Крістіан Антал. Останній увірвався у штрафну суперника і пробив у правий від кіпера кут воріт. 0:1. Господарі одразу помчали вперед і вже на 13 хвилині могли встановлювати на табло паритет. Подачу зі штрафного головою замикав Володимир Хабенюк, проте вцілити зумів лишень по центру, де правильну позицію обрав воротар. На 25 знову Володимир не реалізовує хорошу нагоду для взяття воріт. Цього разу після подачі з кутового він пробиває поруч зі стійкою.

Гра змістилась до центру поля і, власне, найближчі 10 хвилин нічим, окрім технічного браку від обох команд, не запам’яталась. На 34 хвилині «Дийдо» має другу нагоду забити і впевнено реалізовує її. Спочатку після удару метрів з 22 м’яч влучає в стійку. На добиванні першим Золтан Сорока. Останній пробивав уже в порожні ворота. 0:2. Голів у першому таймі більше не було.

На початку другої 45-хвилинки «Локомотив» володів ініціативою, проте ледь не пропустив третій гол. Це була 53 хвилина зустрічі. Швидка контратака гостей і побачення з голкіпером. Останній просто здорово зіграв на виході і вже за межами штрафного майданчика виграв єдиноборство зі своїм візаві. На 60 хвилині Євген Мирончук зумів відквитати один гол. Він бездоганно виконав штрафний метрів з 35. М’яч впав перед воротарем і хитро влетів у самісіньку дев‘ятку. 1:2.

«Локомотив», відверто, піймав кураж і продовжував тиснути на захисні редути команди гостей. Бракувало завершального удару. На 83 хвилині «Дийдо» могло розставити усі крапки над «і». М’яч прийняла не себе поперечина.

На першій доданій до основного часу хвилині Чобо Кемень отримав хороший пас, обіграв захисника і вийшов віч-на-віч з воротарем. Удар нападника «Дийдо» був точним 1:3.

На 93 «Локомотив» знову скоротив відставання до одного м’яча. Подачу Мирончука замкнув Сливка. Як підсумок, 2:3. «Дийдо» піднімається на третю сходинку.


ФК "Локомотив” Чоп - ФК "Дийдо” Дийдо 2:3

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 995 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: