Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Динамівець Симчо завойовує перший трофей
23:23
Динамівець Симчо завойовує перший трофей
Вихованець ужгородського СДЮШОР Віктор Симчо вніс вагомий вклад у здобуття своєю командою першого трофею в цьому сезоні.

Вихованець ужгородського СДЮШОР Віктор Симчо вніс вагомий вклад у здобуття своєю командою першого трофею в цьому сезоні.

Минулого тижня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулися фінальні матчі Кубка Києва команд 1998-го і 1999-го років народження.

Динамівська команда U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна і Артема Яшкіна зустрічалися з київським «Монолітом». Грали команди два тайми по 35 хвилин.

Динамівці почали матч досить активно, і вже на 10-й хвилині повели в рахунку. Прекрасно проведену атаку точним ударом завершив Ілля Терещенко. А ще через п'ять хвилин після відмінного пасу Данила Лісового зліва переправив м'яч у ворота Віктор Сімчо, подвоївши рахунок. А скільки ще моментів було у Лісового, Терещенко, Смирного, після яких виручав воротар «Моноліту» або удари брали на себе захисники, - просто не перелічити. І це тільки в першому таймі.

Ближче до перерви «Моноліт» постарався вирівняти гру і провів кілька гострих атак. Але це були лише епізоди на тлі явної переваги команди Дмитруліна і Яшкина. На останній хвилині першого тайму Лісовий заробив небезпечний стандарт майже на лінії штрафного, а Сергій Косовський майстерно його виконав, відправивши м'яч точно під дальню штангу.

Другий тайм також пройшов під диктовку нашої команди. Футболісти багато комбінували і проводили атаки на будь-який смак. У підсумку це призвело до ще одному забитому м'ячу, який записав на свій рахунок Артем Козак, який влучно пробив з меж штрафного в дальній кут. Все, на що спромоглися номінальні господарі - забити гол престижу, його автором став Страмоух.

Після закінчення матчу переможці отримали з рук президента столичної Федерації футболу Ігоря Кочетова медалі та Кубок Києва-2014!


Фінал Кубка Києва U-17 (1998 р.н.)
м.Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. 300 глядачів

«Моноліт» (Київ) - «Динамо» (Київ) - 1:4 (0:3)

Голи: Страмоух (49) - Терещенко (10), Симчо (15), Косовський (35), Козак (47).

«Моноліт»: Гевелюк (Залозний, 36), Некрашевич, Сухецькій (Страмоух, 48), Осипов (Болотенка, 55), Мельник, Гнидюк (Дьяченко, 55), Кирієнко (Туз, 48), Жихарєв, Сердюк, Костюшко (Будя, 48), Довбиш (Ізергін, 55).

«Динамо»: Санжаревський (Кобель, 58), Ярмоленко (Радченко, 58), Нелюбин, Мазур (Єдинак, 52), Бабан, Косівський (к) (Корчебній, 58), Козак (Апостолюк, 23), Смирний, Симчо (Винниченка, 52), Терещенко (Мочуляк, 36), Лісовий.

Попередження: Некрашевич (40), Будя (63) - Лісовий (32).


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 821 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: