Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Динамо» - «Говерла»: напередодні
08:36
«Динамо» - «Говерла»: напередодні
У суботу, 26 вересня, о 19-30, на НСК «Олімпійський» відбудеться матч 9 туру чемпіонату України.

«Динамо» - «Говерла»: напередодні Головними дійовими особами цієї подiї стануть столичне «Динамо» та найзахiднiший представник української футбольної елiти – ужгородська «Говерла».

Протистояння двох рiзних за класом та за поставленими задачами на сезон команд все-таки має свою iнтригу. Вона полягає у тому, що завтра, скорiш за все, на поле головної арени країни у складi «Говерли» вийдуть 90% футболiстiв, якi належать «Динамо». Отож, напрошується питання: що це буде – легка перемога дiючих чемпiонiв, чи справжня чоловiча боротьба на кожному клаптику поля?

У сучасному футболi, зокрема, нашому вiтчизняному, потрiбно бути реалiстами, а подекуди навiть песимiстами. Тому напрошуються такi висновки: намагаючись спрогнозувати iдеї Реброва стосовно матчу, дiйшов висновку, що у бiй буде кинута основна обойма гравцiв. Можливо, будуть певнi змiни на деяких позицiях. Проте, провiднi зiрки на полi будуть. Чому? Не за горами у бiло-синiх Лiга Чемпiонiв, тому зустрiч з «Говерлою» стане єдиною перевiркою перед найпрестижнiшим турнiром старого свiту.

Не думаю, що про «Динамо» варто ще шось писати. Всi ми добре знайомi з манерою гри киян проти колективiв рiвня ужгородцiв: це повна територiальна перевага та використання iндивiдуальної майстерностi окремих виконавцiв у поєднаннi з високим командним пресингом на всiх дiлянках поля.

З «Говерлою» все цiкавыше. Грозний досить-таки непоганий колектив створює. Далеко не все виходить, але прогрес помiтний у кожному з аспектiв гри молодих та амбiтних футболiстiв. Матч проти «Чорноморця» на «Авангардi» став зайвим пiдтвердженням цих слшв. «Говерла» домiнувала, «Говерла» створювала, «Говерла» нав’язувала свою гру, але що найголовнiше – «Говерла» не забивала. В’ячеслав Вiкторович скiльки завгодно може дорiкати на суддiвство (i буде вiн мати рацiю), однак реалiзуй бодай половину з того, що було – розмови про некомпетентнiсть Бойка отримали б другорядну роль у драматичнiй футбольнiй «стрiчцi» пiд назвою «Говерла» - «Чорноморець»: закулiснi теревенi».

Повертаючись до матчу з «Динамо», слiд зауважити, що моментiв у говерлян буде набагато менше, а, можливо, й зовсiм не буде у порывняннi з грою проти морякiв. Тому, проблема реалiзацiї може вкотре стати головною перепоною для ведмедiв.

Модель гри. Зрозумiло, Грозний вижене з гаражу на стадiон «Олiмпiйського» свiй «тролейбусно-трамвайний парк» i буде грати вкрай дисциплiновано. Щастя попереду футболiсти «Говерли» шукатимуть в контратаках. Сергiйчук i Кузик на вiстрi з Хльобасом сприятимуть цьому найбiльше.

Звiсно, додатковим стимулом для гравцiв ужгородського клубу є той факт, що вони гратимуть проти рiдної команди. Авжеж, кожен з орендованих динамiвцiв намагатиметься заявити про себе Сергiю Станiславовичу. Головне, щоб бажання показати себе з найкращого боку не вилилось у футбольний егоїзм з боку говерлян.

Пiдсумовуючи це все, хочеться дещо спрогнозувати все те, що вiдбуватиметься завтра на полi. Отже: перемога «Динамо» не викликає жодних сумнiвiв. Але якими силами вона буде здобута? Гадаю, на класi. Говерляни, безумовно, створять свої  можливостi, але особливих проблем Реброву та ко це не завдасть.

Головний суддя: Труханов К.В.
Пряма трансляцiя: ТК «2+2»
Прогноз: 3:0
Аттiла Ерделi
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 844 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: