Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Динамо" громить минайців
19:09
"Динамо" громить минайців
Між двома зустрічами з бельгійським «Гентом» київське «Динамо» провело матч четвертого туру української Favbet Ліги проти «Миная».

Номінально гостьовий поєдинок за згодою сторін відбувся на столичному НСК «Олімпійський».

У порівнянні з першим матчем проти «Гента», який відбувся у середу, Мірча Луческу змінив більшу частину основного складу. Зі стартових хвилин на поле вийшли свіжі Олександр Сирота, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Міккель Дуелунд, Олександр Андрієвський та Беньямін Вербич.

Динамівці з перших хвилин почали демонструвати, хто справжні господарі на «Олімпійському», заволодівши ініціативою, і вже наприкінці стартової 15-хвилинки мали відкривати рахунок. Спершу момент мав Циганков, але не влучив у площину з вигідної позиції.

А за кілька хвилин Андрієвський вертикальним пасом вивів Супрягу на ворота «Миная», проте в останній момент Владу не дав завдати удару Павліш, відверто знісши динамівського форварда у власному штрафному. Вирок арбітра – пенальті та червона картка порушнику. 11-метровий взявся виконувати Вербич, однак не переграв Поповича.

Залишившись у меншості, номінальні господарі поля деякий час утримували оборону своїх воріт. Динамівці не поспішали навалюватися на ворота суперників та діяли спокійно, розуміючи, що за такої переваги гол – справа часу. Чудовий шанс відкрити рахунок наприкінці півгодини гри мав Супряга, який замикав навіс Кендзьори з правого флангу з близької відстані, проте його удар прийшовся повз цілі.

Динамівцям врешті вдалося відкрити рахунок на 36-й хвилині. Дуелунд віддав вертикальний пас на лінію штрафного майданчика на Супрягу, той класно п’ятою викотив на Андрієвського, який вискочив на рандеву з Поповичем та майстерно підсік м’яч над ним, відправивши до сітки.

А за п’ять хвилин до перерви «біло-сині» подвоїли рахунок. Класним обвідним ударом з-за меж штрафного мав забивати Вербич, але його удар прийняла на себе стійка. На щастя, першим на добиванні опинився Циганков, який відправив м’яч у порожні ворота.

У перерві Мірча Луческу провів потрійну заміну. Шепелєва та Дуелунда у середній лінії замінили Сидорчук та Шапаренко, а на вістря атаки замість Супряги вийшов Соль. Вже на перших хвилинах тайму Шапаренко міг відзначити свій вихід на поле забитим м’ячем, але трохи не влучив у ворота.

Та за десять хвилин динамівська десятка таки посприяв розгромному рахунку, вивівши класним пасом Вербича на ворота «Миная», і той реабілітувався за нереалізований пенальті, уміло перекинувши м’яч над голкіпером у ворота.

На цьому гру було остаточно зроблено, однак динамівці забили ще один м’яч у ворота закарпатців. На 69-й хвилині після гострого прострілу Миколенка з лівого флангу Міслав Матіч зрізав м’яч у власні ворота.

Підопічні Василя Кобіна вперше добряче потурбували Георгія Бущана на 83-й хвилині, коли динамівський воротар здійснив чудовий сейв після пострілу Ткачука, перевівши м’яч на кутовий.

Таким чином «Динамо» перемогло впевнено і з сухим рахунком і тепер готується до матчу-відповіді з «Гентом», який відбудеться на цьому ж стадіоні вже у вівторок.


FavbetЛіга. 4 тур

«Минай» - «Динамо» - 0:4 (0:2)

Голи: Андрієвський (36), Циганков (41), Вербич (59), Матіч (69, автогол)

«Минай»: Попович, Ткачук, Саків, Шиндер (Маємбе, 75), Павліш, Кожанов (Маткобожик, 21), Лопирьонок, Нурієв (Шпак, 67), Матіч, Пиняшко (к) (Книш, 67), Меліченко (Ахметзаде, 75)

«Динамо»: Бущан – Кендзьора (Караваєв, 74), Сирота, Забарний, Миколенко – Шепелєв (Сидорчук, 46), Андрієвський (Шапаренко, 46), Дуелунд, Циганков (к) (Цитаішвілі, 63), Вербич – Супряга (Соль, 46)

Нереалізований пенальті: Вербич (15)

Попередження: Павліш (6), Меліченко (65), Лопирьонок (77), Ахмедзаде (85) - Забарний (50)
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 355 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: