Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Динамо Косовського розбиває ужгородців (ФОТО)
20:54
Динамо Косовського розбиває ужгородців (ФОТО)
Господарі турніру стартували з болючої поразки від динамівців.

Господарі турніру стартували з болючої поразки від динамівців.

Стартовий натиск киян вже на третій хвилині призвів до голу. Булеца вдало виконав стандарт, а Червак замкнув подачу від партнера. Чорно-сині більшість часу на полі займались руйнуванням атак суперника. Та на початку другої десятихвилинки одна з небагатьох вилазок до воріт Петрука повернула інтригу у матчі. Після навісу у штрафну з правого краю, кіпер не вдало грає на виході і Довганюк після скидки головою від партнера переправляє м'яч вже у пусті ворота.

За п'ять хвилин до перерви діагональною передачею у штрафній був знайдений Левинець, якому дали спокійно прийняти і прицільно пробити у дальній кут. Ще за мить тільки-но з'явившись на полі Матій не по правилам збиває того ж таки Левинця і як результат заробляє пенальті, який вревнено реалізував капітан біло-синіх Миколенко.

Тотальна перевага киян відобразилась на рахунку і в другому таймі. Дришлюк через центральну зону закидує на хід Котову. Марко вискочив з воріт на перехват та нападник був першим на м'ячі і легко перекинув кіпера ужгородців. На завершення, вже в останні хвилини матчу Сухоручко прострілив у штрафну, де Стрижак у падінні забив п'ятий гол своєї команди.

Клас динамівців ні в кого не викликав сумніву, тож закономірний погром місцевих сдюшорівців.


Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Ян Рогач, Еміл Головей

Стадіон Середнє. Глядачів 100

ФК «Динамо» Київ – СДЮСШОР Ужгород 5:1

Голи: Червак, 3, Левинець, 30, Миколенко, 32 (з пен.), Котов, 44, Стрижак, 70 – Довганюк, 11.

Динамо: Владислав Петрук, Валентин Рудич, Вадим Червак, Олександр Борщов, Віталій Миколенко, Кирил Дришлюк, Андрій Стрижак, Сергій Булеца, Максим Кулиш, Михайло Левинець, Юрій Козиренко.
На заміну виходили: Антон Павлов, Андрій Романенко, Олег Лига, Костянтин Котов, Олександр Войтюк, Данило Сухоручко, Олександр Польовий.
Тренер – Віталій Косовський.

СДЮСШОР: Костянтин Марко, Віктор Луцяк, Едгар Русин, Іван Жентичка, Назар Слободян, Владислав Ковач, Владислав Андрусь, Віктор Довганюк, Ласло Маргітич, Олександр Мадяр, Олег Руснак.
На заміну виходили: Вадим Тарасов, Артур Пукіш, Санду Бокоч, Віталій Бедьо, Станіслав Качур, Артур Шатій, Андріан Лінтур, Іван Дебич.
Тренер – Микола Фанта

Попередження: Луга – Луцяк, Маргітич, Андрусь.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: