Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Динамо» легко розібралось зі своєю молоддю
23:46
«Динамо» легко розібралось зі своєю молоддю
У неділю, 29 вересня, на «Олімпійському» відбувся матч за участі київського «Динамо», яке приймало ужгородську «Говерлу».

«Динамо» легко розібралось зі своєю молоддю Малюнок гри цього матчу було надто легко спрогнозувати: кияни уже з перших хвилин почали насідати на ворота Рудька. Ужгородці, у свою чергу, не мали нічого проти такого розвитку подій, вибудувавши лінію захисту, яка складалась з трьох ліній. Як наслідок – всі спроби динамівців спростити собі долю, забивши швидкий м’яч, закінчувались навіть не небезпечними ударами, а простими підходами до володінь ужгородського кіпера.

«Говерла», віддаючи всі сили на захист власних воріт, навіть не подумовувала про атаку. Від цього найбільше страждали Кузик та Кавєрін, які не могли продемонструвати свої навички гри попереду, жертвуючи собою заради команди.

Перший напівмомент діячі чемпіони країни створили на 21 хвилині. На вістрі опинився Юнес Беланда, який замикав закидання від Гусєва, однак шкіряний пролетів набагато вище воріт.

Після цієї нереалізованої можливості кияни знову взялись за своє – розігрували комбінації перед карним опонента, але до завершальної фази не доходило. Здавалось, тактика, обрана Грозним на цей матч, приносила свої плоди. Динамівці, звісно, насідали, але захисники говерлян були готовими до будь-яких «екстрених» ситуацій.

На превеликий жаль для представників закарпатського краю, на авансцену вийшов лідер опонентів – Ярмоленко. Андрій зробив те, чого не вистачало його партнерам упродовж 33 хвилин матчу – зіграв нестандартно, креативно. Десятка «Динамо» отримав м’яч біля карного суперника. Стоячи спиною до атаки своїх одноклубників, півзахисник віддав у темп шикарний пас п’ятою на Кравця, який ввірвався на шаленій швидкості у карний Рудька. Далі – справа техніки, якої Артему у цьому моменті не забракло. Удар у ближній кут, і «Говерла» вже у ранзі андердога.

Пропущений м’яч не змусив підопічних Грозного змінити ставлення до гри. Колектив з Ужгорода так само продовжував «сидіти» на власній половині поля, дозволяючи киянам у тренувальному режимі шукати щастя біля володінь опонента. Так на 44 хвилині Олег Гусєв перевіряв на пильність Рудька ударом з-за меж карного – Артур не став ризикувати, і перевів шкіряного на корнер.

На останній хвилині першого тайму «Говерла» все-таки вирішила спробувати на смак чужу половину поля. Вийшло непогано: Савченко заробив небезпечний штрафний, і сам взявся його виконувати, проте безуспішно поцілив вище воріт СаШо.

Старт другого тайму говерляни провели жвавіше. Сергійчук, який вийшов замість Кавєріна, сам собі створив момент. Обікравши Хачеріді, нападник пробив здалеку, однак м’яч пролетів поряд з ближньою штангою.
Підхопивши бойовий настрій Сергійчука, ужгородці ще декілька разів намагались щось створити біля воріт Шовковського, але всі ці спроби не стали несподіванкою для захисників «Динамо».

Натомість «Динамо», яке взяло невеличку паузу на початку тайму, створює свій вже свій момент на 54 хвилині. Кравець скористався необережною грою Ягодінскіса при виході з оборони і вивалився на рандеву з Рудьком - кіпер ужгородців виручив.

Починаючи з цього моменту, кияни по-справжньому взялись за справу і вже на 60 хвилині зуміли створити собі комфортну перевагу. «Зіграла» заміна Реброва: Сидорчук протягнув м’яч по флангу і акцентовано прострілив на дальню штангу, де Гусєв на досвіді розстріляв Рудька. 2:0 – прогнозований гол від «Динамо».
Не використав прекрасний момент Ярмоленко після подачі Антунеша - Рудько знову був на висоті. Кияни навіть не думали збавляти обороти, і створили ще ряд моментів, які могли зробити рахунок непристойним, проте десь бракувало акцентованого удару, десь останнього пасу. «Говерла» ж просто погрузла у своїй ідеї зіграти надійно у захисті і просто не могла нічого створити на половині поля господарів. За таким сценарієм розвивались події у зустрічі аж до самого фінального свистка.

2:0 – прогнозована перемога «Динамо» на класі.


«Динамо»  -  «Говерла»  -  2:0

Голи: Кравець 33, Гусєв 60

«Динамо»: Шовковський — Віда, Хачеріді, Драгович, Антунеш — Рибалка, Велозу — Гусєв (Гонсалес, 68), Бельханда (Сидорчук, 57), Ярмоленко — Кравець (Мораєс, 72)

«Говерла»: Рудько — Люлька (Ряшко, 80), Ягодінскіс, Лухтанов, Гончар — Савченко, Іванов — Гемега, Кузик (Чумак, 77), Кавєрін (Сергійчук, 46) — Хобленко

Попередження: Хачеріді
Аттіла Ерделі
 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 784 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: