Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Динамо» мінімально перемагає «Карпати» (ФОТО)
00:19
«Динамо» мінімально перемагає «Карпати» (ФОТО)
Після переможного матчу над «Шахтарем» у першому турі львівські «Карпати» у другому поєдинку турніру зійшлися з київським «Динамо».

З перших хвилин гри динамівці взяли під контроль м’яч, а далі почали поступово робити тиск на ворота львівської команди. Вже на 14-й хвилині протистояння прохід хавбека киян лівим флангом завершився вивіреною передачею в район воротарського майданчика, де м’яч впритул до воріт замикав Андрій Стрижак, однак карпатівців врятував воротар й перевів постріл гравця на кутовий.

Далі гра дещо вирівнялася й змістилася в центр поля, де й тривала до завершення першого тайму.

На другу половину гри львів’яни вийшли майже повністю оновленим складом. Навіть, форму змінили – з біло-зеленої на зелену. Суттєві кадрові ротації пішли на користь «Карпатам» - м’яч став ібльше триматися та й щось почало клеїтися на половині поля суперника. Та до реальних загроз біля володінь киян не доходило. Натомість, підопічні Віталія Косовського вже ближче до середени тайма зуміли стабілізувати гру й знову заволоділи ініціативою, а з нею з’явилася гострота у карному майданчику номінальних господарів.

Спочатку на 53-й хвилині Козиренко зумів втекти від двох захисників і вийшов на рандеву з кіпером, але на виручку вортарю після удару нападника «Динамо» прийшла стійка воріт. Та вже через 13-ть хвилин кияни все ж забили. Михайло Левинець оримав м’яч на лівому краї чужої половини поля. Вирішив зміщуватися в цент до штрафного майданчика суперника, при цьому по ходу спокійно обіграв трьох гравців «Карпат» і потужно пробив у дальній кут – м’яч вдарившись об поперечиною опустився в сітку воріт.

Та все ж кінцівка була за карпатівцями, які могли врятувати матч і здобути нічию. Однак вихід віч-на-віч Романа Білого завершився ударом, який прийняла на себе стійка воріт «Динамо». Тож матч завершився мінімальною перемогою столичної команди.


Арбітр – Назарій Дьордь (Перечин).
Асистенти арбітра - Еміл Головач, Ян Рогач (Перечин).

Стадіон сел. Середнє

U-17: «Карпати» (Львів) – «Динамо» (Київ) – 0:1

Гол: Левинець 66

«Карпати»: Ющишин, Чиж (Синишин 36), Мельник (Нуцковський 36), Білий (Лесько 36), Рекшан (Клим 36), Оприсак (Пізшок 36), Дулібський (Нетмах 36), Серпяк (Лемак 36), Нич (Іжовський 36), Кос, Деревацький.

«Динамо»: Петрук (Павлов 36), Рудич, Червак (Полевой 38), Борщов, Миколенко (Вайтюк 45), Стрижак (Романенко 36), Дрицлюк (Сухоручко 47), Булеца (Левинець 39), Козиренко, Кулиш, Лига.
Тренер – Віталій Косовський

Попередження: Білий 30 - Червак 19
Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 723 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: