Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Динамо" виграє в Ужгороді
19:12
"Динамо" виграє в Ужгороді
Два голи після перерви дозволили команді Сергія Реброва здобути перемогу над Говерлою (2:0).

З перших хвилин матчу Динамо почало доводити статус явного фаворита. З одного боку, рахунок на табло не особливо відображав логічну перевагу киян, але потрібно визнати, що Динамо контролювало гру від стартового свистка і до фінального. Кияни вийшли на поле в найсильнішому і максимально оптимальному складі. Ще до гри представники столичних заявляли, що ніякої недооцінки Говерли не буде і бути не може, тому що від цього залежить підсумковий результат. В'ячеслав Грозний паралельно заявляв, що динамівці абсолютно точно недооцінили Говерлу, і саме в цьому криються примарні шанси ужгородців на те, щоб відібрати очки у гранда.
 
Ймовірно, В'ячеслав Грозний у чомусь мав рацію, якщо врахувати, що протягом матчу гості володіли явною перевагою, але довго не могли забити. Прийнято вважати, що в таких матчах все вирішує перший забитий м'яч фаворита. Мабуть, можна говорити про те, що після першого гола Динамо стало зрозуміло, що біло-сині виграють. Питання було ось у чому: в один м'яч або більше? Але у Говерли все ж не було ніяких шансів навіть на нічию з рахунком 0:0. Всі чекали гол Динамо, який трапився на початку другої половини гри.
 
Перший тайм пройшов за явної переваги команди Сергія Реброва. Вже на другій хвилині міг забивати Мораеш, але Бабенко врятував свою команду. Після цього кияни кружляли навколо воріт Говерли, але не могли забити. На боці господарів було і везіння, і старання. А тому потрібно віддати належне В'ячеславу Грозному і компанії. Але все ж клас виконавців двох команд настільки відрізняється, що у Говерли не було шансів вистояти. Був лише питання часу. І момент взяття воріт підійшов на 48 хвилині: Антунес навісив, Ярмоленко замкнув - 0:1.
 
Після цього гості контролювали хід гри і не дали ужгородцям жодного шансу для того, щоб відігратися. Звичайно, мінімальну перевагу в рахунку залишало почуття мінімальної інтриги і нервозності для киян. Але насправді Динамо вигравало по ходу матчу цілком заслужено і просто.Хачеріді розвинув успіх гостей ближче до кінця матчу теж ударом головою - 0:2, і знову ж таки - відкритим залишалося лише питання різниці голів в кінцевому підсумку зустрічі на користь гостей. Після того, як Динамо почало вести в рахунку в два м'ячі, команда відверто почали догравати зустріч. Без моментів, боротьби, швидкості. А тому рахунок залишився незмінним - 0:2.
 
 
Говерла - Динамо 0:2
 
Голи: Ярмоленко, 48, Хачеріді, 78
 
Говерла: Бабенко - Гончар, Кутас, Ряшко, Іванов - Гавриш (Гей, 67), Савченко (Хоменко, 84) - Сергійчук, Гемега (Тома, 77), Кузик - Худоб'як
 
Динамо: Шовковський - Даніло Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш - Рибалка - Ярмоленко, Сидорчук (Гармаш, 78), Велозу, Гусєв (Гонсалес, 65) - Мораес (Теодорчик, 81)
 
Попередження: Гавриш, Худоб'як, Хоменко - Мораес, Данило Сілва
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 971 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: