Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Діназ" здолав ужгородців у Демидові
18:33
"Діназ" здолав ужгородців у Демидові
У завершальному поєдинку осінньої частини чемпіонату Другої ліги Ужгород зазнав сьомої поразки поспіль.

Команди входили в заключний тур на 5 і 9 місцях відповідно, а вчорашні матчі посунули їх вниз - на одну сходинку кожну. 

Як би там не було, а гості почали просто чудово. На довгий пас від свого воротаря стартував вінгер Машталір і, хоча його неабияк притримували суперники, добіг до штрафного майданчика. А вже там завалився на газон, підсумком чого стало пенальті і жовта картка захисникові Діназа Волошину. Віктор Ряшко з 11-метрової позначки не залишив шансів безальтернативному воротареві господарів Коростишівському - 0:1. Це був самий ранній гол ФК Ужгород за час виступів на професійному рівні - всього-то 2-а хвилина.

Діназ руки не опустив і відігрався ще в першому таймі. Допомогла груба помилка гостей на лівому фланзі своєї оборони. Бовтрук обібрав Ковчара, промчав через фланг і прострілив, а вже Ілля Терещенко майстерно уникнув підкату захисника і з лівої послав м'яч точнісінько в куточок - 1:1. Восьмий гол в чемпіонаті для повернутого з словацької ліги гравця.

А вже у другому таймі Діназ довів свою перевагу. Спочатку рядовий винос зі своєї половини поля використовував Роман Помазан. Він майстерно прийняв лонгболл Гарбара, підробив м'яч головою, обійшов суперника і пробив в дальній кут - 2:1. Далі господарі переконливо збільшували оберти - як не згадати, наприклад, штрафний у поперечину від того ж Гарбара або нереалізований Терещенко пенальті. Зате наступний стандарт господарі використали - після штрафного зі своєї половини захисник невдало скинув на дальній край штрафної, де Валентин Корешков переграв голкіпера - 3:1.

Дограти зовсім вже без нервів не вдалося - буквально через кілька хвилин після атаки через лівий фланг Володимир Дуран замкнув простріл (3:2). Але перемогу Діназ вже не упустив: набрав 31 очко і на останньому віражі піднявся на четверте місце в Групі «Б»! Інший дебютант ПФЛ - ФК Ужгород - залишився зимувати передостаннім, зате перервав безгольову серію. Таким був останній матч півріччя у Другій лізі.


Діназ (Вишгород) - ФК Ужгород - 3:2

Голи: Терещенко, 26, Помазан, 51, Корінців, 67 - Ряшко, 2, Дуран, 70

Стартові склади

«Діназ»: Коростишевський, Крохмаль, Корешков, Волошин, Гарбар, Ічанський, Петренко, Бовтрук, Терещенко, Бриженко, Помазан.

«Ужгород»: Лютнянський, Шкіндер, Селещук, Федак, Ковчар, Павленко, Ряшко, Пуканич, Русин, Машталір, Корольчук.

Нереалізований пенальті: Терещенко, 61 (воротар)
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 691 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Мікітос  
0
Знаєте, як на сайті Ужгорода Сельменський назвав статтю про останній тур і поразку Ужгорода? "Гідне завершення сезону":))) ну якшо поразка від середнячка то гідно, то тоді Ужгород зе-бест:) Пане Селтменський не пишіть більше, бо то просто маразм або пишіть по ділу, а не на сміх...

5 Мікітос  
0
А шо слабо Варзі самому подати у відставку? Мужик він чи ні? Чи може він думає, шо друге місто знизу то ще не дно? Шо є ше гірше? Шось довго Андріїв із Дураном тягнуть із зміною тренєра

4 Ваня84  
0
Ви невидите шо журналісти бояться цей провал критикувати і слова не говорять шо це провал тренера і його ці всі гравці нульові, яких він притяг, а нормальних повиганяв.Селменський вообще на старість зачудив, що даже медалі вручав Вільхівцям:))) а про Варгу вообще шось забов:)тіпа всьо добре всі кажуть:)) Дали бой і се победа:))

3 Ужгород  
0
команда дуже сира і не тягне на рівень 2 ліги, максимум аматори і то із натяжною! Так для області треба 2 лігу, але не просто для позорної статистики та барахтання на дні таблиці.ю Запросили відверто слабих легіонерів, один баскетболівт, який за сезон ледве 1 чи 2 гола забив, інший в центрі толстячок два паса, і 8 обрізок, на воротах одні понти на прізвище Лютнянський, короче провальна селекція. Тих, що більш-менш пристойно могли виглядати виключели, а набрали відверто заслабких гравців! Та і із тренером взагалі не вгадали, ба навіть більше, переважна більшість вболівальників перед сезоном козали - Варга - це провал на тренерському містку, так і вийшло! Подивимся що буде далі.....

2 Концгазо  
0
Команда ніяка, половина складу не пройшли б в состави 3 призерів області, про тренєра вобще мовчу, сміх Тай годі Варга тренєр:)

1 Yzh 2  
0
Таке враження, що команда нікому не потрібна і її знімуть з чемпіонату

الاسم *:
Email *:
كود *: