Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Дівчата з Дубового переможці турніру на Тячівщині
10:14
Дівчата з Дубового переможці турніру на Тячівщині
9 жовтня на стадіоні «Солекоп» у селищі Солотвино відбулись змагання з жіночого футболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів.

Дівчата з Дубового переможці турніру на Тячівщині
Сам турнір був присвячений Дню вчителя. Участь взяли чотири команди дівчат з шкіл Ганичів, Дубового, дві команди з Солотвина та команда з Новоселиці, яка, доречі,  вперше прийняла участь у таких змаганнях.
 
Головним суддею змагань виступив вчитель фізичної культури Юрій Поп, допомогли в орагнізації наставники команд, Юрій Шкиндя, Василь Фіцай та Галина Герич.  
 
Дівчата позмагались на повну силу, показали хорошу та цікаву гру. За результатами всіх матчів перемогу виборола команда школярок з Дубового, на другій сходинці опинились дівчата з Солотвинської ЗОШ № 3, на третій – з Ганичів.
 
По завершенню матчів відбулась церемонія нагородження, в рамках якої  Василь Герчак привітав переможців та призерів чемпіонату від імені керівництва райдержадміністрації. Також він відзначив майстерність юних спортсменок, подякував за цікаву гру, побажав подальших спортивних досягнень і  вручив їм заслужені кубок та грамоти, інформує прес-служба Тячівської райдержадміністрації.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 734 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: