Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ДЮФК Берегвідейк U12 перемагає на турнірі в Угорщині (ФОТО)
20:12
ДЮФК Берегвідейк U12 перемагає на турнірі в Угорщині (ФОТО)
Берегівські юніори взяли участь у міжнародному дитячому турнірі в угорському місті Балатонсемеш.

ДЮФК Берегвідейк U12 перемагає на турнірі в Угорщині (ФОТО) Створений на початку літа, ДЮФК «Берегвідейк» в рамках міжнародної співпраці з закордонними організаціями, прийняв участь в футбольному турнірі, який проходив в рамках проведення міжнародних олімпійських днів Ференцвароша. На запрошення цього славетного футбольного клубу Угорщини, підопічні Василя Пануліна та Жолта Леврінца 2004 – 2005 років народження, змагалися з однолітками в містечку Балатонсемеш.

В турнірі брали участь сім футбольних колективів з Сербії, Румунії та Угорщини. Змагання проходили за коловою системою на протязі трьох днів. Переможець визначався за найкращою кількістю набраних очок.

Стартова гра юних берегівчан вдалася на славу. В першій грі нашими суперниками були футболісти з ФК «Каніжа» Сербія. Результат 6:0, що позитивно вплинуло на подальші результати. В наступних чотирьох іграх юні берегівчани, без проблем здолали опір угорських футбольних клубів з загальною різницею 22 забитих і 1  пропущеного голу.

Найважчим видався останній поєдинок, в якому суперником був футбольний клуб з Румунії. До гри з берегівчанами, румунські юнаки мали одну нічию та чотири перемоги. ДЮФК «Берегвідейк», для загальної перемоги в турнірі, влаштовував нічийний результат. Так і сталося, нульова нічия принесла перемогу юним берегівчанам. За результатами турніру кращим гравцем визнано берегівчанина Домініка Нодя, а кращим голеодором став Ярослав Гелеш.

Хочеться відзначити, що всі матеріальні витрати участі в турнірі , взяла на себе угорська сторона та мер міста Берегова Золтан Бабяк. Окрім турніру була чудова культурна програма, яка дала можливість ознайомитися  з культурними традиціями сусідньої держави. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці ДЮФК Берегвідейк у Фейсбуці.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 977 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: