Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ДЮФК "Берегвідейк" здобув друге місце в Угорщині
14:36
ДЮФК "Берегвідейк" здобув друге місце в Угорщині
Цими вихідними юні футболісти ДЮФК «Берегвідейк» гостювали в Угорщині.

ДЮФК Берегівський клуб отримав запрошення взяти участь у міжнародному дитячому турнірі в місті Ченгер. Змагання проходили серед юнаків 2008 року народження, яких готують тренери Іван Сливка та ДьордьПейтер.

Нашими суперниками були команди Вашарошнаменя, Мате-Салки, Нірбатора та місцева футбольна команда Ченгер. На жаль, на турнір через поважні причини не доїхала команда з румунського міста Сотмарнейметі, тому берегівці виставили два повноцінні склади. 

ДЮФК «Берегвідейк-1» усі зустрічі провів на високому рівні, отримавши три перемоги, одну гру звів внічию та одну програв. Друга команда з Берегова сформована з новачків, мала слабший результат. У п’яти іграх вони отримали одну перемогу та чотири поразки.

За результатами турніру наші хлопчики посіли друге місце, отримавши кубок та срібні медалі. Супроводжували юних футболістів численні вболівальники, які складались з рідних. Домінік Рембецкі, гравець «Берегвідейка», отримав приз кращого воротаря турніру.

5 лютого на такий турнір до Ченгера поїдуть юнаки 2004–2005 років народження. А 12 – футболісти 2006–2007 років народження.
ФОТОРЕПОРТАЖ із турніру дивіться тут.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: