Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ДЮФК Мукачево декласує середнянців (ФОТО)
21:21
ДЮФК Мукачево декласує середнянців (ФОТО)
Найбільш результативний матч у 5 турі чемпіонату області відбувся у Середньому, де гості не залишили мокрого місця від суперника.

Найбільш результативний матч у 5 турі чемпіонату області відбувся у Середньому, де гості не залишили мокрого місця від суперника.

Здавалось, що фаворитом цієї зустрічі виступають господарі поля та, як і старт поєдинку, так і хід в цілому, повністю знівелював це судження. Мукачівці загалом виглядали свіжіше й активніше пересувались, на відміну від своїх візаві.

Перший гол прийшов після простої комбінації по центру. Нурієв закинув у штрафну на хід Сироватку, Андрій легко відірвався від захисника і відкрив рахунок у грі.

Підопічні Фанти не бажали миритися з таким станом справ і пробували відігратися. Так Віктор Симчо, завдяки дриблінгу, на швидкості пройшов повз двох суперників, та після невеликого контакту з третім втратив рівновагу і впав. Це відбувалось вже у карній зоні. Арбітр не побачив там порушення. На 17-й хвилині Симчо подав зі стандарту на дальню стійку, де Лисаченко прострілив вздовж воріт, і на іншому боці воріт Дрозд переправив круглого по призначенню. Та перед цим лайнсмен підняв прапорець, сигналізуючи положення поза грою.

За хвилину гості знову забили, після того як Олександр Бако, знаходячись по центру метрів з 22, змістився трохи лівіше і одразу невідпорно пробив у протилежний правий кут. Ще одну нагоду не реалізував Нурієв, який втік на самотнього голкіпера майже з центру поля, та влучив у стійку. Дядюку ж серйозно вступати у гру доводилось рідко. Удари головою Дрозда та Стегури несли мінімальну загрозу.

По завершенні п’ятихвилинки другого тайму рахунок стає вже доволі великим. Анатолій Нурієв поборовся за м’яч і одразу прокинув на хід Володимиру Варваринцю, який встановив тризначну перевагу своєї команди.

За десять хвилин Віктор Гей вдало пройшов по лівому краю і перевів м’яч у штрафну, де Бако з шести метрів, лише з другого разу переправив шкіряного у сітку.

Один з небагаточисленних ударів від господарів вдався Соскиді, після подачі від Симча, та Руслан не влучив у рамку із забивної позиції. Так само запоров відмінну нагоду Гей, який вийшов віч-на-віч з Мучичкою, обіграв його та затягнув з ударом і був заблокований.

На 77-ій хвилині Варваринець оформляє дубль. Володимир вдало підібрав відскок, після заблокованого удару Гея і вколотив п’ятий м’яч у ворота Середнього.

Гості й надалі просто розривали оборону біло-червоних. Сироватко і Нурієв вийшли на одного воротаря, і Мучичка не по правилам зупинив Анатолія. Сам постраждалий і виконав вирок з одинадцяти метрів, розвівши голкіпера і м’яч по кутам.

В атаці у відповідь, команда Фанти спромоглася провести гол престижу, який так просили місцеві вболівальники. Стегура подав зі штрафного, а Соскида пробив головою і за допомогою рикошету круглий опустився у ворота.

Та футболісти з міста над Латорицею і не думали зупинятися, провівши ще два голи в останні п’ять хвилин. Бако асистував Гею, який легко перекинув голкіпера. Росул вдало зіграв на підборі і потужно пробив, майже з кута штрафної, у ближню дев’ятку.

ДЮФК провели один з кращих матчів у сезоні, повністю перегравши середнянців. Використай всі свої моменти, рахунок міг би бути і двозначним.


Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Віктор Наскалов

Стадіон Середнє. Глядачів 350.

ФК «Середнє» - ДЮФК Мукачево 1:8

Голи: Соскида, 83 – Сироватко, 8, Бако, 18, 61, Варваринець, 50, 77, Нурієв, 82 (пен.), Гей, 85, Росул, 90.

Середнє: Євген Мучичка, Юрій Назаренко (Крістіан Сегедій), Володимир Лисаченко (Віталій Ганич), Юрій Дрозд, Василь Беца (Стефан Федак), Андрій Лазар (Сергій Машталір), Михайло Стегура, Володимир Дуран, Віктор Симчо, Руслан Соскида, Владислав Лебідь (Тарас Задорожний).
Запасні: Іштван Шош.
Тренер – Микола Фанта.

Мукачево: Володимир Дядюк, Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Віталій Трачук, Валентин Великий, Олексій-Павло Шведюк, Олександр Бако, Володимир Варваринець, Віктор Гей, Андрій Сироватко, Анатолій Нурієв.
Запасні: Юрій Андрушко, Віктор Пилип, Артур Ковач, Василь Росул, Дмитро Рацин, Іван Варваринець.
Тренер – Золтан Сільваші.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1252 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: