Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «ДЮФК Мукачево» декласувало чергового фаворита (ФОТО)
21:30
«ДЮФК Мукачево» декласувало чергового фаворита (ФОТО)
Одне з головних протистоянь 7-го туру відбулось у середу 17 червня в Хусті.

Одне з головних протистоянь 7-го туру відбулось у середу 17 червня в Хусті.

Місцева «Оболонь», яка до цього була однією з кращих у матчах на своєму полі, екзаменувала на міцність «ДЮФК Мукачево», яке було серед кращих у іграх на виїзді.

Однак, по ходу двобою всі мої очікування потужної гри господарів поступово зійшли нанівець. Початок першого тайму вже пройшов за незначної переваги гостей, які більше володіли м’ячем, частіше пробивали – 3:1. Та найцікавішим є те, що перший удар, з боку обох команд, вже став результативним. Захисники залишили без нагляду у власному штрафному майданчику чемпіона Закарпаття 2013-го року у складі «Метеора» Сироватка і той завершив атаку по центру пострілом в дальній лівий кут – 1:0. Через три хвилини відбулась більш-менш якісна атака господарів, коли Дядюк невдало виніс м’яч точно на Браєра. Тренер одразу віддав на лівий край на І. Пилипа, а той прострілив у центр штрафної на Макаруся. Та від Олександра, під час замаху для удару, м’яч, в останній момент, вибив Великий.

У середині тайму м’яч під свій контроль остаточно взяла «Оболонь», яка переважала суперника за ударами – 6:2, та влучністю – 50 проти 0 %. На 16-17 хвилинах два постріли від Микуляка. Першому забракло точності. А от після другого, зі штрафного, Віктор змусив Дядюка попрацювати. М’яч лягав точно в правий кут. Голкіпер відбив. На добивання підбіг Макарусь, та з вбивчої позиції запустив круглого над поперечиною. Наступний удар Росохи на 20-й хвилині Дядюк взяв намертво. Аналогічно він зробив через три хвилини, коли Микуляк навісною передачею майже через усе поле знайшов у карній зоні голову Браєра. Сашко переправляв м’яч у правий кут, куди вчасно стрибнув воротар. На 27-й хвилині атаку правим флангом розігнали Гей, Сироватко та Нурієв. На її завершенні опинився Бако. Він цілив у ліву дев’ятку, та м’яч полетів трохи вище. Через чотири хвилини в лівий кут воріт поцілив Макарусь. Дядюк зреагував.

На 32-й хвилині Гей розігнав чергову атаку по центру, віддав на Рацина, а той перевів на лівий край на Бако. Олександр потужно пробив у ближній кут. Драгула продемонстрував чудову реакцію і перевів на кутовий. Та вже наступна наступальна дія підопічних Сільваші принесла свої плоди. Атака правим флангом за участю Гея, Сироватка, Нурієва, завершилась пасом на межі офсайду від останнього у штрафний майданчик на Бако, який проштовхнув м’яч в сітку – 2:0.

Цей гол деморалізував уболівальників на трибунах, та після наступної атаки своїх улюбленців вони пожвавились. На завершенні атаки лівим флангом Гогерчак, який загалом провів один зі своїх кращих поєдинків, порушив правила проти Симулика. Лофинець вказав на одинадцятиметрову позначку. Микуляк поцілив під ліву стійку. Дядюк вгадав, та не дістав.

Через хвилину Браєр, на завершенні атаки лівим флангом, вивів на хорошу ударну позицію Пилипа. Та влучному пострілу Ігоря забракло сили і Дядюк мертво забрав м’яч. На 43-44 хвилинах двічі зі штрафного пробивав Гей. Спочатку обвідним ударом із гострого кута поцілив у дальній правий кут. Драгулу, який не реагував, від голу врятувала стійка. Наступний його постріл заблокували.

На початку другого тайму м’ячем більше володіли місцеві, які більше пробивали – 3:1, однак поступились у влучності – 66.7 проти 100 %. Перші два удари, з боку обох команд, завершилися взяттям воріт. Атаку лівим флангом розіграли Варваринець і Нурієв, які вивели на ударну позицію Рацина. Дмитро сповна використав свою позицію один-в-один перед воротарем і вколотив м’яч в сітку – 3:1. І знову «Оболонь» дуже швидко зменшила до мінімуму перевагу суперника, реалізувавши штрафний удар з лівого флангу. Браєр прострілив у карну зону, а Фляшко з розвороту поклав м’яч під праву стійку – 3:2. Через шість хвилин Вас. Пилип замкнув простріл зліва ударом у правий кут. Воротар у стрибку відбив.

У кінці другого тайму гра пожвавилась, та ударів було обмаль – 1:1. При цьому, перший же постріл завершився взяттям воріт. Після чергового навісу з правого флангу, суперники в своїй карній зоні залишили без нагляду Пилипа. Драгулі нічого не залишалось як виходити на нього, щоб скоротити кут обстрілу, та Віктор перехитрив свого тезку і одним кивком голови перекинув м’яч над його руками в сітку воріт – 4:2.

Пивовари могли скоротити рахунок на 93-й хвилині, коли Вас. Пилип, отримавши м’яч на правому краї штрафного майданчика скинув на лінію штрафного майданчика на Микуляка, а той цілив у праву дев’ятку. На щастя гостей м’яч полетів у сантиметрах над поперечиною.

За наслідками 7-го туру, «Оболонь» вперше залишила провідний квартет, а мукачівці оформили дебютне входження до призової зони.


Арбітр – Віталій Лофинець
Асистентм – Петро Котубей, Ярослав Гала
Делегат ФФЗ – Федір Варга

м. Хуст, стадіон «Карпати», 600 глядачів, хмарно

«Оболонь» Хуст – «ДЮФК Мукачево» 2:4

Голи: Сироватко, 9, Бако, 36, Рацин, 51, Віктор Пилип, 81 – Микуляк, 39, з пенальті, Фляшко, 53.

«Оболонь»: Віктор Драгула, Олександр Браєр (граючий тренер), Віталій Міллер, Сергій Панця, Микола Росоха, Владислав Хайнас, Василь Пилип, Віталій Симулик, Олександр Макарусь (Олександр Фляшко, 46), Віктор Микуляк, Ігор Пилип.

«ДЮФК Мукачево»: Володимир Дядюк, Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Віталій Трачук, Валентин Великий, Віктор Гей, Олександр Бако, Дмитро Рацин (Віктор Пилип, 60), Андрій Сироватко (Василь Росул, 87), Володимир Варваринець (Іван Варваринець, 75) Анатолій Нурієв.
Тренер – Золтан Сільваші.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 993 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: