Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «ДЮФК Мукачево» вирвало від «Дийди» три очки (ФОТО)
20:57
«ДЮФК Мукачево» вирвало від «Дийди» три очки (ФОТО)
Фінальний свисток Ярослава Козика зафіксував рахунок із присмаком сенсації.

Фінальний свисток Ярослава Козика зафіксував рахунок із присмаком сенсації.

Поєдинок сусідів по таблиці хоча й пройшов за доволі рівної тактичної боротьби, та мукачівці все ж більше володіли м’ячем. Такий перебіг все ж додавав оптимізму уболівальникам з Дідова, адже у складі їх команди були чимало зірок першої величини обласного футболу. Від них можна було очікувати вирішення долі поєдинку з одного епізоду.

На початку першого тайму господарі приголомшили суперника тотальним володінням м’яча та активністю на межі можливого. Біло-сині протиставили зірковій берегівській машині командний футбол у стилі Лобановського. Епізодами підопічні Гіді так сильно притискались до власних воріт, що здавалось клуби грають в стріт-бол на футбольні ворота. Антал, Пушкаш та їх партнери по захисту відбивались як могли. На четвертій хвилині Бако пострілом з 25-ти метрів поцілив у правий кут. Славік змістився і забрав.

Рідкісна контратака правим флангом червоно-білих сталась на 7-й хвилині. Штрафний удар. Постріл Барти зі стандарту прийшовся значно вище брами. Точнішим був Варваринець, який через хвилину опинився на завершенні атаки по центру. Після його удару м’яч полетів у сантиметрах над поперечиною.

На 11-й хвилині атаку лівим флангом ударом з 35-ти метрів у дальній кут завершив Великий. Славік зреагував. На 15-й хвилині Гей завершив атаку по центру пострілом у лівий кут. Славік стрибав, та не дістав. Круглий оминув стійку в лічених сантиметрах.

У середині тайму гості оговтались і значно вирівняли володіння м’ячем. Від них почастішали гострі навіси та простріли з флангів. За інерцією били тільки підопічні Сільваші – 3:0. На 19-й хвилині Варваринець навісив з лівого флангу на Костака. Юрко ударом головою влучив у браму. Воротар зреагував.

На 32-й хвилині Бако пострілом з 27-ми метрів поцілив у кут. Славік відбив. Через 2 хвилини необов’язкова втрата м’яча ледь не завершилась голом у ворота Дядюка. Після удару Давида м’яч полетів повз стійку. Через 4 хвилини Рацин вивів Нурієва на воротаря. Анатолій цілив у ближній правий кут і влучив точно в запасний м’яч, що був поряд зі стійкою. За мить навіс із кутового влучним ударом головою завершив Гогерчак. Воротар зреагував.

Для гостей початок другого тайму був найкращим відрізком поєдинку. І хоча вони були гострішими та перевершили господарів за ударами – 4:3, однак за влучністю трохи поступились. Після удару від Бако на 51-й хвилині м’яч оминув поперечину. Через хвилину атака у відповідь правим флангом, під час якої Розман заробив право на штрафний. Г. Кемень ударом зі стандарту поцілив точно в ближню дев’ятку. Дядюк не діставав, та врятувала поперечина воріт. На 54-й хвилині чергова передача від Рацина вивела Варваринця на воротаря. Володимир, якого переслідували Антал та Качов, зумів пробити в правий кут. Славік відбив, а захисники винесли м’яч.

У середині тайму команди перевели подих. І якщо на постріл Шведюка під ліву стійку, на 72-й хвилині, воротар зреагував, то після наступного навісного удару з 38-ми метрів від Великого був змушений виймати м’яч з правого кута – 1:0.

Гол став запорукою цікавого кінця тайму, у якому господарі переважали суперника як у володінні м’ячем, так і за ударами – 5:1. На 78-й хвилині Нурієв прострілив з правого флангу на ближню стійку на Гея. Віктор із п’яти метрів бив у ближній кут. Славік врятував. Ще за мить навіс із правого флангу на ближню стійку від Варваринця ударом головою в праву дев’ятку завершив Нурієв. Врятувала поперечина.

На 82-й хвилині простріл з правого флангу від Ковача влучним ударом головою в падінні завершив Розман. Дядюк зреагував. Через хвилину Великий вирізав діагональ з лівого флангу на правий край штрафного майданчика, а Варваринець влучив під ближню стійку. Воротар відбив. Та після наступного загострення й він був безсилим щось вдіяти. Великий розпочав атаку по центру. На її завершенні Гей вивів Рацина віч-на-віч із Славіком і той переправив м’яч в сітку – 2:0. Не встигли гості відійти від цього епізоду як чудовий дальній пас Нурієва знову знайшов Дмитра. Перед ним знову був тільки воротар і він переправив м’яч у правий кут – 3:0.

Перемога підняла «ДЮФК Мукачево» з третього на перше місце, а «Дийда», завдяки хорошій різниці голів, зберегла четверту позицію.


Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Мирослав Гала, Петро Котубей
4-й арбітр – Мар’яна Сухан
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський

м. Мукачево, стадіон «Спартак», 700 глядачів, ясно

«ДЮФК Мукачево» – «Дийда» Дідово – 3:0

Голи: Великий, 77, Рацин, 88, 90+2.

«ДЮФК Мукачево»: Володимир Дядюк, Руслан Гогерчак, Юрій Костак (Василь Росул,80), Валентин Великий, Віталій Трачук (Віктор Пилип,68), Олексій-Павло Шведюк, Дмитро Рацин, Олександр Бако, Володимир Варваринець (Іван Варваринець,89), Віктор Гей (Артур Ковач, 90), Анатолій Нурієв.
Старший тренер – Золтан Сільваші, тренер – Іван Фізер

«Дийда»: Юрій Славік, Роланд Антал, Адам Пушкаш, Юрій Кохан, Роланд Качов (Ендре Тар, 64), Іван Ковач, Габор Кемень, Чобо Кемень, Ференц Барта (Володимир Головач, 80), Роберт Давід (Михайло Куцкір, 69), Олександр Розман.
Старший тренер – Іштван Гіді.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 970 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: